Netflixfilm ‘The Gray Man’ voegt Regé-Jean Page toe aan cast met Chris Evans en Ryan Gosling

Netflix werkt aan een nieuwe film The Gray Man. De film wordt omschreven als een spionage-thriller en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Mark Greaney uit 2009. Die film wordt nu al omschreven als de duurste Netflixfilm ooit en krijgt een sterrencast om U tegen te zeggen.

Sinds Bridgerton op Netflix verscheen, is de wereld een topacteur rijker. Regé-Jean Page groeide in sneltempo uit tot een van de meestgevraagde acteurs van het moment. Zo hostte hij al een aflevering van Saturday Night Live en is hij al bevestigd voor een rol in de film gebaseerd op het spel Dungeons and Dragons. En nu zal de Brit ook te zien zijn in de “duurste Netflixfilm ooit”.

The Gray Man

De film The Gray Man wordt geregisseerd door de gebroeders Russo. Zij regisseerden eerder ook al de Marvelfilms Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Met The Gray Man duiken ze in de wereld van de spionage.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Mark Greaney uit 2009 en zal gaan over de voormalige CIA-agent Court Gentry die nu door het leven gaat als freelance moordenaar onder de schuilnaam ‘The Gray Man’. In de roman wordt Gentry gevolgd tijdens een missie doorheen Europa. Daarbij probeert hij zijn baas Sir Donald Fitzroy en diens familie te redden van Lloyd.

Regé-Jean Page

De nieuwste aanwinst voor de cast van de film is Bridgerton-hunk Regé-Jean Page. Hij vervoegt een cast die al indrukwekkend was met namen als Ryan Gosling, Chris Evans en Ana De Armas. Verder tekenden ook Wagner Moura, Jessica Henwick, Dhanush en Julia Butters al present voor de film.

De productie van de film zal binnen twee weken van start gaan in Los Angeles. De film maakt deel uit van de deal van Netflix en AGBO, het productiehuis van de gebroeders Russo. Onder die deal werd eerder ook al de film Extraction gemaakt die afgelopen jaar uitgroeide tot een van de grootste successen uit de geschiedenis van Netflix. Ook de populaire film Mosul vloeide voort uit deze samenwerking.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...