‘Bridgerton’-orkest heeft honderden klassieke covers van popnummers

Fans van Bridgerton hebben hoogstwaarschijnlijk genoten van de covers van onder andere thank u, next en In My Blood. Voor wie fan is van de popnummers in een klassiek jasje, hebben we geweldig nieuws. Want het strijkkwartet dat de nummers in Bridgerton verzorgde, heeft nog heel wat meer covers uitgebracht.

Bridgerton groeide in toptempo uit tot een van de grote successen van Netflix. Naast het meeslepende verhaal en de geweldige acteerprestaties, waren ook de klassieke covers van moderne popnummers in de reeks bij de favoriete elementen van de kijkers. Die covers werden gespeeld door het Vitamin String Quartet, een project dat heel wat popnummers covert met strijkinstrumenten. In totaal heeft het project al meer dan 300 albums uitgebracht. En die zijn allemaal te vinden op Spotify.

Bridgerton

De kans is groot dat je Bridgerton in enkele dagen hebt uitgekeken. Maar niet getreurd, want dankzij het Vitamin String Quartet kan je jezelf nu thuis op een van de vele bals in Bridgerton wanen.

Vitamin String Quartet heeft dus al meer dan 300 albums uitgebracht. Daarbij maken ze elk jaar een compilatie met covers van de populairste nummers van het afgelopen jaar. Maar ze wijden ook geregeld een volledig album aan één specifieke artiest, film of muziekgenre. Op YouTube delen ze ook geregeld de liveversies van de nummers. Hierbij een greep uit onze favorieten.

WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion

Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper

Watermelon Sugar van Harry Styles

God’s Plan van Drake

Dynamite van BTS

N***as In Paris van Jay-Z en Kanye West

Shape of You van Ed Sheeran

The Hills van The Weeknd

Bekijk hier ook de liveversie van onze Bridgerton-favoriet bad guy van Billie Eilish:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...