Hint ‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page naar rol als volgende James Bond?

Al vanaf het moment dat Daniel Craig aankondigde dat No Time To Die z’n allerlaatste James Bond-film zou worden, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien. Heel wat namen passeerden al de revue. En nu heeft de nieuwste Netflix-sensatie Bridgerton er nog één aan dat lijstje toegevoegd: Regé-Jean Page.

Toen Netflix Bridgerton op de wereld losliet werden alle sociale media overspoeld door berichten over het indrukwekkende ‘plot’ van de reeks. Die berichten gingen gepaard met foto’s van dat ‘plot’, oftewel acteur Regé-Jean Page. Hij speelt de rol van de hertog van Hastings, Simon Basset, in Bridgerton.

Shaken and stirred

Simon is enorm charmant, maar kan ook heel koel zijn als dat moet. En laat dat nu ook net twee van de meest opvallende kenmerken van de Britse superspion James Bond zijn. Acteur Regé-Jean Page wakkerde de geruchten over hem als de volgende 007 aan door een veelzeggend bijschrift bij een filmpje van z’n personage.

Regency, royalty“, stond daar te lezen. Die woorden verwijzen naar de periode waarin Bridgerton zich afspeelt, en de status van z’n personage. Maar wat Page daaronder schreef, heeft helemaal niets met Bridgerton te maken: “Shaken and stirred“, een verwijzing naar de manier waarop James Bond z’n Martini (niet) drinkt.

Volgende James Bond?

Twitter sloeg meteen op hol. Heel wat Bridgerton-fans reageerden op de hint van de acteur. Zij zien hem alvast voor zich als de volgende James Bond. Z’n naam komt nu ook op het lijstje met indrukwekkende geruchten over de opvolger van Daniel Craig.

Toen die jaren geleden z’n vertrek aankondigde, sprak de hele wereld over Idris Elba als z’n opvolger. Maar doorheen de jaren is zijn populariteit wat verminderd, en zijn er andere namen opgedoken. Het gaat onder andere om Tom Hardy en James Norton.

No Time To Die, de laatste film met Daniel Craig als James Bond, verschijnt (normaal) in april in de bioscoop.

Meer
Lees meer...