‘The Things They Carried’ krijgt sterrencast: Tom Hardy, Bill Skarsgård en meer

Het bekendste Amerikaanse boek over de Vietnamoorlog wordt verfilmd. The Things They Carried verscheen al in 1990 en krijgt nu een film met dezelfde titel. Het boek is een klassieker in de Verenigde Staten, en dus moet de cast van de film die status ook vertegenwoordigen. Met onder meer Tom Hardy, Bill Skarsgård en Pete Davidson lijkt dat ook te lukken.

Wanneer de film van The Things They Carried precies verschijnt, blijft voorlopig een mysterie. Maar ondertussen weten we wel al wie in de film over de Vietnamoorlog te zien zal zijn. De cast is niet de minste. Het gaat onder andere om Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, Peaky Blinders) en Pete Davidson (The Dirt, Saturday Night Live).

‘Alpha Company’

Zij worden vergezeld door Stephan James (If Beale Street Could Talk), Bill Skarsgård (It) en Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse). Samen met Ashton Sanders (Moonlight), Martin Sensmeier (The Magnificent Seven), Moisés Arias (Monos) en Angus Cloud (Euphoria) vormen zij de ‘Alpha Company’ uit The Things They Carried. Dat schrijft entertainmentwebsite Deadline.

The Things They Carried

Het gelijknamige boek van Tim O’Brien is in bijna alle Amerikaanse scholen een verplicht nummertje. Dat is meer een verzameling van kortverhalen. Die durven soms de grens tussen realiteit en fantasie al eens opzoeken. Het eerste verhaal in het boek, The Things They Carried, is dan weer héél realistisch.

Het is een beschrijving van wat de soldaten van de ‘Alpha Company’ bij zich hadden tijdens de Vietnamoorlog. Daarnaast wordt ook uitgelegd wat die precies betekenden. Hoeveel en welke van die kortverhalen precies in de film zullen verschijnen, is nog niet bekend.

Opnames en release

Het is ook nog niet duidelijk wanneer The Things They Carried precies verschijnt. Volgens geruchten zouden de opnames van de film begin volgend jaar van start gaan. De regie wordt verzorgd door Rupert Sanders. Die nam ook al Snow White and the Huntsman voor z’n rekening.