Left Right
scrollTop top

Jim Carrey zal Joe Biden vertolken in ‘Saturday Night Live’


Jim Carrey
© EPA-EFE/WILL OLIVER

De Amerikaanse komische show Saturday Night Live gaat een satirische versie maken van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Ze kozen ervoor om Jim Carrey als de democratische presidentskandidaat Joe Biden te casten.

Verkiezingen

De Amerikaanse presidentsverkiezingen doen het altijd goed in Saturday Night Live. De voorbije jaren werd Joe Biden dus al enkele keren geïmiteerd. In eerdere seizoenen namen Jason Sudeikis en Woody Harelson de rol al op zich.

Het 46ste seizoen van de show zal te zien zijn vanaf 3 oktober. Dan zullen er vijf opeenvolgende uitzendingen verschijnen. Door de coronacrisis is Saturday Night Live genoodzaakt om slechts een beperkt aantal toeschouwers in de studio te verwelkomen. De show zal ook in nauw contact staan met lokale autoriteiten om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Nieuwkomers

Naast de huidige castleden, die allemaal terug te zien zullen zijn, komen er ook drie nieuwkomers bij. Actrice en comedienne Lauren Holt, schrijver en comedian Punkie Johnson en komiek Andrew Dismukes. Dismukes was hiervoor al drie seizoenen lang een schrijver voor de show.

Lauren Holt trad vaak op in een theater in Los Angeles en speelde in de webserie The Filth. Daarnaast speelde ze nog een rol in de kortfilm Parent Teacher Conference. Johnson is onder meer bekend van de series Space Force, Corporate en Adam Ruins Everything. Andrew Dismukes trad onder andere op bij Comedy Central.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170