Mötley Crüe wil samen met fans biopic ‘The Dirt’ bekijken

Mötley Crüe The Dirt
Twitter/@MotleyCrue

Vorig jaar verscheen The Dirt op Netflix. En net zoals de titel al doet vermoeden worden alle dirty feiten over Mötley Crüe eens op een rijtje gezet. En die feiten wil de band graag met z’n fans samen bekijken. Afspraak vrijdagnacht via Twitter voor een heuse watch party met Mötley Crüe en “speciale gasten”.

Vrijdagnacht nog niets te doen en fan van Mötley Crüe? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De legendarische band organiseert namelijk een heuse watch party via Twitter. Wat je samen met de rockers gaat bekijken? Hun eigen biopic The Dirt, uiteraard!

#stayhomeweethome

“Bekijk The Dirt met the Crüe en speciale gasten op Netflix nu vrijdag”, stond te lezen op de Twitterpagina van Mötley Crüe. Met de simpele #stayhomesweethome kan je deel uitmaken van “de crew” van de rockers.

De mannen van Mötley Crüe beginnen vrijdag om 16 uur (hun tijd) naar The Dirt te kijken. Bij ons moet je er wel voor opblijven/opstaan, want op dat moment is het in België al 1 uur ’s nachts. Al betwijfelen we dat echte Mötley Crüe-fans om 1 uur al in hun bed liggen.

The Dirt

De biopic is gebaseerd op de autobiografie van Mötley Crüe, The Dirt: Confessions of the World’s Notorious Rock Band uit 2001. Die vloog de deur uit, en al in 2006 kochten Paramount en MTV de filmrechten voor The Dirt.

Het heeft wel nog even geduurd voor de prent effectief uitkwam. Sinds vorig jaar kunnen we op Netflix genieten van Nikki Sixx (Douglas Booth), Tommy Lee (Machine Gun Kelly), Mick Mars (Iwan Rheon, ja da’s Ramsay Bolton uit Game of Thrones) en Vince Neil (Daniel Webber) in The Dirt.

Alle biopics op Netflix al bekeken? Misschien vind je wel iets anders tussen de 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen