Left Right
scrollTop top

MTV publiceert favoriete afleveringen van ‘Cribs’, ‘Punk’d’ en meer op YouTube


MTV Punk'd
© MTV

Iedereen die vroeger naar MTV keek, kent het wel. Binnenkijken bij miljonairs met een geweldig huis dankzij Cribs. Of door verborgen camera’s meekijken hoe bekende mensen in de maling worden genomen in het programma Punk’d. En er is goed nieuws, want je kan de beste afleveringen nu herbekijken op YouTube!

Om het leven tijdens de lockdown draaglijker te maken, is MTV gestart met het publiceren van oude pareltjes op YouTube. De zender brengt zijn klassiekers van de jaren 2000 terug op het kanaal van MTV Vault YouTube.

(G)oldies

De zender publiceert geleidelijk aan memorabele afleveringen van Cribs, My Super Sweet 16, Parental Control, Punk’d, Room Raiders en Silent Raiders. Elke maandag en vrijdag een aflevering van Cribs, op dinsdag Silent Library, Punk’d op woensdag, en Parental Control verschijnt op donderdag.

Zo kan je onder andere al afleveringen bekijken waarin 50 Cent in 2007 zijn opwachting maakt in Cribs en Zac Efron die in 2012 gefopt wordt in Punk’d door een valse arrestatie. Sinds kort kan je ook een nieuw seizoen van Punk’d bekijken op de nieuwe streamingsdienst Quibi.

Nostalgie

MTV brengt door het YouTube-kanaal dé gouden eeuw van reality-tv terug. In 2000 begon het succes van de zender met Cribs. Jersey Shore, dat uitgezonden werd tussen 2009 en 2012, werd immens populair en dankzij realityserie Keeping Up with the Kardashians was de zender niet meer uit de tv-gids te slaan.

Nu we met z’n allen massaal thuis zitten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn de oude afleveringen van MTV meer dan welkom om nostalgisch terug te blikken op een geweldige periode in de tv-geschiedenis.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update