Left Right
scrollTop top

Kourtney neemt een pauze van ‘Keeping Up With The Kardashians’


kardashians
© EPA

Kourtney (40), de oudste dochter van de Kardashian-clan, heeft besloten een stap terug te nemen uit Keeping Up With The Kardashians. Deze beslissing kwam er na een gevecht met haar jongere zus Kim Kardashian (39).

Na een gevecht tussen Kim en Kourtney Kardashian, dat iedereen op tv kon volgen, heeft Kourtney besloten om afstand te nemen van Keeping Up With The Kardashians. Ze wil de zaken terug zelf in handen nemen en meer tijd vrijmaken voor haar drie kinderen.

Ze wil zelf kiezen wat de camera’s filmen en waar ze haar volgen, nu wordt alles zomaar gefilmd. Het gevecht deed haar inzien hoe ongelukkig ze was door mee te doen in KUWTK.

Giphy

Gevecht

De oudste dochter voelt zich al een tijdje niet zo goed bij het programma. Ze zegt zelf dat ze te weinig privacy heeft, maar daar denken haar zussen helemaal anders over. Haar jongere zus Khloé (35), snapt niet dat ze het programma haat, terwijl het hen net zo groot heeft gemaakt.

De ruzie ontstond toen de vier zussen samen in een kamer aan het praten waren. Kim liet uitschijnen dat zij en Khloé de enige twee zussen zijn die hard werken, zelfs als ze ziek zijn. Maar daar konden Kourtney en Kendall niet mee lachen. Kourtney vond dat Kim niet moest doen alsof ze de enige is die werkt. Dat draaide uit in een gevecht.

Pauze van KUWTK

Doordat ze zich niet zo goed voelde, deed ze gemeen tegen haar familie en de crew. Het interesseerde haar minder, daardoor is een pauze misschien een goede oplossing. Ze haalt misschien meer voldoening uit zaken die ze echt wil laten zien in het realityprogramma.

Ondertussen heeft Kourtney haar excuses aangeboden aan Kim. Ze zei dat ze een mental breakdown had. Toch blijft ze bij haar beslissing om een stap terug te nemen. Hiermee hoopt ze rust en tijd te vinden voor zichzelf en haar drie kinderen.

Giphy

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…