‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page host ‘Saturday Night Live’

Bridgerton-acteur Regé-Jean Page zal komend weekend te zien zijn in Saturday Night Live. De acteur is samen met rapper Bad Bunny te gast in de wereldberoemde sketchreeks.

Regé-Jean Page heeft de hele wereld veroverd met z’n rol als Simon (The Duke of Hastings) in Bridgerton. Z’n personage is een buitenbeentje in de Londense ton, die tijdens het jaarlijkse huwelijksseizoen op zoek gaat naar de ideale partner.

Bridgerton

Maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld de familie Bridgerton is Simon helemaal niet van plan om te trouwen en kinderen te krijgen. Meer nog: hij heeft gezworen om nooit nakomelingen op de wereld te zetten. Maar dat plan is niet echt goed gelukt.

Simon leert namelijk Daphne (Phoebe Dynevor) kennen. De twee beslissen om te doen alsof ze een koppel zijn. Op die manier kunnen ze de beruchte Lady Whistledown (Julie Andrews) te slim af zijn. Maar – uiteraard – worden Simon en Daphne smoorverliefd.

Saturday Night Live

Bridgerton is voornamelijk een drama. Maar toch laat Regé-Jean Page z’n komische kant al eens doorschijnen. En die kan hij komend weekend ook gebruiken. De acteur is namelijk één van de hosts in Saturday Night Live. Hij deelt het podium met muzikale gast Bad Bunny.

Saturday Night Live staat erom bekend om z’n vaste cast uit te breiden met (nog) bekende(re) koppen. Zo koos zangeres Adele eind 2020 SNL voor haar eerste televisieoptreden in 3 jaar. Ze zong enkele van haar grootste hits en maakte grapjes over haar gewichtsverlies.

Hosts

De voorbije drie afleveringen waren de hosts ook niet de minste. De makers van de reeks deelden die zelf via Twitter. The Office-acteur John Krasinski was op 30 januari de SNL-host, Machine Gun Kelly de muzikale gast.

Een week later bestond dat duo uit Schitt’s Creek-acteur Dan Levy en Phoebe Bridgers. Afgelopen weekend was Watchmen-actrice Regina King de hostess. Nathaniel Rateliff verzorgde de muziek.

Bridgerton is één van de 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...