Adele toont nieuw lichaam op Instagram

De Britse zangeres Adele brengt dit jaar nieuwe muziek uit. Daardoor bleef ze de laatste maanden meer onder de radar omdat ze vaak in de studio te vinden was. Maar nu heeft de zangeres voor haar verjaardag een foto gepost op Instagram en daarop toont ze haar nieuwe lichaam.

Het is al een tijdje stil rond de Britse zangeres Adele. Na haar laatste concerten in de zomer van 2017 verscheen ze minder in het openbaar. Maar nu toont de zangeres zich voor het eerst sinds lang opnieuw van kop tot teen en toont ze zo haar nieuwe look.

Nieuw lichaam

Adele zag er natuurlijk altijd al geweldig uit. Maar tegenwoordig ziet ze er toch drastisch anders uit dan voorheen. De Britse zangeres is in de afgelopen maanden namelijk heel wat kilootjes kwijtgespeeld.

Enkele maanden geleden doken er al foto’s op van een sterk vermagerde Adele, maar nu toont ze in een post op Instagram voor de eerste keer zelf haar nieuwe lichaam. In de post bedankt ze iedereen voor de verjaardagswensen. “Bedankt voor de verjaardagsliefde. Ik hoop dat jullie allemaal veilig en gezond zijn tijdens deze gekke tijden.”

Adele heeft ook nog een woordje van dank voor de hulpverleners. “Ik wil iedereen bedanken die als eerste reageerde en de essentiële werkers die ons veilig houden terwijl ze hun eigen leven riskeren! Jullie zijn echt onze engels.” Ze sluit af met een ietwat ironische “2020 okay bye thanks x“.

Bekijk hier de nieuwe foto van Adele:

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/

Nieuwe muziek

Adele komt dit jaar, na vijf jaar, met nieuwe muziek. Haar laatste album ’25’ kwam uit in 2015 en brak wereldwijd records. Fans van de zangeres zitten dan ook al jaren te wachten op de opvolger van dit album. Maar Adele neemt graag haar tijd om aan een nieuw album te werken. En dat werpt meestal z’n vruchten af. Dus ligt de lat voor het nieuwe album opnieuw torenhoog.

Het nieuwe album zal voor de eerste keer geen cijfer zijn. Na ’19’, ’21’ en ’25’, zal het vierde studioalbum van Adele gewoon ‘Adele’ heten. Dat liet de zangeres al in 2016 weten tijdens Carpool Karaoke met James Corden. ‘Adele’ komt, als alles goed gaat, uit in september.

Meer
Lees meer...