Adele verscheen helemaal anders op de afterparty van de Oscars bij Beyoncé en Jay-Z

De Oscars zijn het filmevenement van het jaar. En da’s niet alleen bij de filmsterren het geval. Ook de grootste namen uit muziekindustrie verschijnen helemaal uitgedost op de rode loper van de awarduitreiking en gaan daarna nog tot in de vroege uurtjes uit de bol op exclusieve feestjes. De Britse zangeres Adele was te gast op de afterparty van Beyoncé en Jay-Z en ze zag er helemaal anders uit dan we van haar gewoon zijn.

Hollywood heeft er een druk weekend opzitten. In de nacht van zondag op maandag werden namelijk de Oscars uitgereikt. En die meer dan drie uur durende ceremonie wordt gevolgd door verschillende feestjes, het ene nog exclusiever dan het andere.

Adele bij Beyoncé en Jay-Z

Eén van die hyperexclusieve feestjes werd georganiseerd door de “royals van Hollywood”, Beyoncé en Jay-Z. Eén van de aanwezigen daar was de bij ons onbekende Poolse televisiepresentatrice Kinga Rusin. Via haar sociale media liet ze op de wereld los in welk gezelschap ze daar verkeerde.

De foto die Rusin deelde, is er eentje met de Britse zangeres Adele. Die was eerder die avond niet op de rode loper van de Oscars verschenen, maar tekende toch present op het ‘feestje’ van Queen B. En ze zag er helemaal anders uit dan voordien.

https://www.instagram.com/p/B8ZSeI9lUbB/?utm_source=ig_web_copy_link

Slippers en een overaanbod aan wereldsterren

De Poolse schetste een beeld van de avond. En dankzij de huidige technologische hoogstandjes (op de redactie hebben we helaas geen Poolse tolk) konden we daar ook iets van begrijpen. Op het feestje waren volgens Rusin zo’n 200 genodigden.

Om hun privacy te garanderen was de hele straat van de club afgesloten, en moest iedereen binnenkomen via een keukendeur. Op die manier kon niemand namelijk gefotografeerd worden. Aan de ingang stonden slippers voor alle gasten, zodat ze de hele avond ongestoord zouden kunnen dansen.

Foto’s nemen was er verboden (behalve blijkbaar voor Rusin). In haar beschrijving van het feestje schepte ze eigenlijk vooral op over de mensen waarmee ze vierde en gesprekken, lachjes en pizza deelde. Een greep uit het (extreme) aanbod: Rihanna, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, de Kardashians, Charlize Theron, Lana Del Rey, Taika Waititi, Margot Robbie en ga zo maar door.

Tevreden en zelfzeker

Maar het zijn niet die namen die het meest in het oog springen. Nope, het is vooral de verschijning naast Rusin die opvalt. Dat Adele heel wat afgevallen was, dat wisten we al. En blijkbaar is de zangeres heel tevreden met haar “nieuwe” uiterlijk.

Ze ziet er heel zelfzeker uit in haar aansluitende jurk met een glinsterende luipaardprint. De meningen over het gigantische gewichtsverlies van de zangeres variëren. Verschillende fans zijn gelukkig en trots op hun idool, maar anderen maken zich zorgen.

Tranen voor Beyoncé op de Grammy’s

Hoe ze er ook uitziet, voor ons blijft Adele een schitterende zangeres met een stem als een klok en een prachtige persoonlijkheid. Ons favoriete filmpje? Dat waarin haar album ’25’ de Grammy voor Beste Album won, maar ze die niet kon aanvaarden, omdat Beyoncé de prijs dan niet won voor haar ‘Lemonade’.

Herbekijken? Graag gedaan:

Meer
Lees meer...