Rihanna dropt trailer voor haar eerste boek (maar lost voorlopig geen muziek)

Rihanna boek
EPA

Rihanna brengt een boek uit en daar is ze heel trots op. De zangeres deelde een trailer via sociale media en schreef daarbij dat ze zo blij is dat ze eindelijk al die geweldige herinneringen kan delen. Het boek telt 500 bladzijden waarop meer dan 1.000 foto’s staan.

Zangeres Rihanna heeft een trailer gelost voor haar eerste boek. Het is een “visuele autobiografie”, zoals ze het zelf noemt. Haar verhaal wordt met andere woorden niet verteld met woorden, maar met beelden. Het boek telt 500 bladzijden, die gevuld zijn met meer dan duizend foto’s.

“Meer dan vijf jaar aan gewerkt”

Volgens een eerder statement is het boek een “exclusieve inside look in de wereld van Rihanna”. De foto’s vertellen haar hele verhaal. Ze gaan van haar kindertijd op Barbados tot haar verschillende wereldtournees, van haar opvallende optredens in de modewereld tot intieme momenten met familie en vrienden.

De zangeres deelde een trailer voor haar boek via sociale media. “Meer dan vijf jaar aan gewerkt …”, schreef ze erbij. “Ik ben blij dat ik eindelijk deze collectie van geweldige herinneringen kan delen. Dankjewel aan alle fotografen en artiesten die daartoe bijgedragen hebben.”

Vier edities

Het boek verschijnt in vier verschillende edities, die allemaal via deze website te koop zijn. De basisversie van het boek heet Rihanna en kost een aardig centje. 140 euro om precies te zijn. De speciale edities zijn Rihanna: Fenty x Phaidon Editon (165 euro), Rihanna: Luxury Supreme (“tijdelijk niet meer in stock”) en Rihanna: Ultra Luxury Supreme (“uitverkocht”). De speciale edities komen telkens met een unieke houder.

Nieuwe muziek?

Volgens het statement vertellen de boeken over “het leven van Rihanna als muzikant, performer, designer en ondernemer”. Maar fans zijn vooral bezig met de vraag wanneer er nog eens nieuwe muziek komt. Door verschillende uitspraken van de zangeres zelf waren ze er namelijk van overtuigd dat ze nog voor het einde van het jaar nieuwe muziek zou uitbrengen.

Gesponsorde artikelen