Adele brengt waarschijnlijk nog dit jaar nieuwe muziek uit!

Het is ondertussen al bijna vijf jaar geleden dat Adele haar laatste album ’25’ uitbracht. Sindsdien is er heel wat gespeculeerd over nieuwe muziek, maar die lijkt er nu toch écht binnenkort aan te komen.

Eenendertig is Adele ondertussen. En misschien wordt dat getal ook de titel van een nieuw album. Tenminste als we de manager van de Britse zangeres mogen geloven. Die hintte naar nieuwe muziek in 2020 tijdens een interview met de Britse muziekkrant Music Week.

Drum-‘n-bassalbum

De woorden die hij gebruikte? “Hoe sneller, hoe beter!” Adele zelf had ook al met hints over nieuwe muziek gestrooid. Afgelopen mei, bijvoorbeeld, toen ze 31 werd.

Dertig worden en zijn, was voor de zangeres heel lastig. Maar 31, da’s al heel wat beter. “31 wordt een goed jaar, en ik zal het helemaal aan mezelf spenderen”, schreef Adele op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BxGAud6A_Mr/?utm_source=ig_web_copy_link

“Voor de eerste keer in tien jaar tijd, ben ik er klaar voor om de wereld rond me te voelen en om eens omhoog te kijken”, verduidelijkte ze. Adele grapte ook over een nieuw album, dat ’30’ zou heten. “’30’ zal een drum-‘n-bassplaat worden”, schreef ze op Instagram.

Fans maken zich zorgen

Eerder dit jaar kwam de Britse engelenstem al nadrukkelijk in de media, omdat ze de afgelopen maanden wel héél snel héél veel gewicht verloren was. Heel wat fans maken zich zorgen, zeker nadat er vakantiekiekjes van Adele opdoken, waarop ze er zorgwekkend mager uitziet.

Een mogelijke reden voor die verdwenen 20 kilogrammen, kan de breuk met haar partner Simon Konecki zijn. De twee waren acht jaar samen, waarvan ze er drie getrouwd waren. Ze hebben samen een zoon, Angelo, die ze “zo liefdevol mogelijk” willen blijven opvoeden.

De breuk heeft de zangeres ook al aan het werk gezet. Ze vertelde zelfs aan de Britse krant The Sun dat ze aan een nummer aan het werken was en dat het helemaal geen tear jerker zou worden, maar een upbeat nummer.

Meer
Lees meer...