Left Right
scrollTop top

Adele is flink afgevallen en fans maken zich zorgen


Adele en Drake
© Instagram

De Britse Hello-zangeres is in de laatste paar maanden serieus wat kilo’s verloren. En haar fans beginnen zich daardoor nu wat zorgen te maken. Want op foto’s die verschenen tijdens een vakantietripje lijkt de zangeres wel héél dun.

Dat het bewogen tijden zijn voor Adele is ondertussen duidelijk. De zangeres ging een tijd geleden uit elkaar met haar man Simon Konecki. Na acht jaar zetten de twee een punt achter hun relatie. Vlak daarna viel Adele maar liefst 20 kilo af. En dat viel pas op toen ze verscheen op het verjaardagfeestje van rapper Drake. Maar wat is de reden achter dat gewichtsverlies?

Magere Adele

Adele was samen met de Brit Harry Styles op vakantie op het eiland Anguilla. Maar als je de foto’s van de Britse zangeres ziet, dan moet je toch twee keer kijken. Want de zangeres is amper herkenbaar. Daarom maken verschillende fans zich toch wat zorgen over Adele.

Dat 2019 een bewogen jaar was voor de Britse zangeres dat weten we ondertussen. Adele was maar liefst acht jaar samen met haar grote liefde Simon Konecki. Maar na een huwelijk dat drie jaar duurde, besloot het paar om uit elkaar te gaan in april 2019. “Adele en haar partner zijn gescheiden. Ze doen er alles aan om hun zoon liefdevol groot te brengen. Zoals altijd vragen ze om privacy. Er zal verder geen commentaar worden gegeven”, dat is wat het officiële persbericht toen zei.

Nieuw album

Maar die breuk gaf Adele wel een hoop nieuwe moed en energie om te schrijven aan een nieuw album. En dat zou volgens de zangeres zelf helemaal niet negatief zijn, ondanks de scheiding. Adele vertelde zelfs aan The Sun dat het lied over haar relatie en de breuk met Konecki geen triest nummer zou worden. In tegendeel zelfs, het lied moet een een uptempo lied worden vol energie en hoop op een mooie toekomst.

Daardoor zouden we kunnen uitsluiten dat haar extreme gewichtsverlies iets te maken zou hebben met haar scheiding. Volgens The Sun zou Adele zoveel gewicht verloren zijn door Joe Wicks, een bodycoach. De Britse zou namelijk in de afgelopen periode veel gesport hebben en work-out-video’s gevold hebben. Zelf heeft Adele in ieder geval nog niet gereageerd op haar gewichtsverlies.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452