Harry Styles legt uit waarom er een naaktposter bij z’n album zit

Harry Styles heeft z’n nieuwe album uit en naast prachtige nummers zit er bij de plaat ook een euhm … bijzondere poster. De zanger is voor de shoot van zijn album namelijk volledig naakt gegaan en over die foto heeft hij nu wat meer verteld.

Harry Styles was te gast in The Ellen Show van Ellen DeGeneres om zijn nieuwe album ‘Fine Line‘ te promoten. Ellen vroeg zich – terecht – af waarom Harry naakt op de poster bij z’n album staat. En daar hebben we nu dus een antwoord op.

Naaktfoto

Harry schakelde voor de foto’s van z’n album de Britse fotograaf Tim Walker in, een fotograaf waar hij een grote fan van is. En dat is de man die we mogen bedanken voor de naaktfoto van Harry Styles. Aanvankelijk had Harry een hemd en een broek aan, maar dat vond de fotograaf niet echt werken.

“Laten we het zonder hemd proberen”, zo begon het. Maar ook dat was het niet echt. “De broek werkt ook niet echt.” En zo ging het verder tot Harry, jawel, volledig naakt was. Gelukkig is het wel kunstig in beeld gebracht en toont Harry – behalve z’n drie tepels dan – geen intieme lichaamsdelen.

Harry Styles staat op 25 mei 2020 in het Sportpaleis in Antwerpen.

Meer
Lees meer...