Harry Styles geeft verbluffend Crosswalk Concert

Harry Styles
Screenshot YouTube

Harry Styles brengt binnenkort zijn nieuwe album ‘Fine Line’ uit en om dat te promoten was hij te gast in The Late Late Show with James Corden. Harry Styles trakteerde het verkeer op Beverly Boulevard in Los Angeles op een concert. En voor dat optreden werden kosten noch moeite gespaard.

Stel je voor, je staat voor een rood licht en plots verschijnt Harry Styles voor je neus en trakteert hij je op een gratis concert. Het overkwam automobilisten in Los Angeles. Harry Styles bracht er vier nummers op een druk kruispunt en dat was – hoe kan het ook anders – verbluffend.

Harry Styles

Harry Styles
Screenshot YouTube

Op 13 december brengt Harry Styles zijn langverwachte tweede soloplaat ‘Fine Line’ uit. Twee nummers van dat album zijn al uit, Lights Up en Watermelon Sugar. Harry bracht deze nummers en twee toppers van z’n vorige plaat op het kruispunt en zelfs in de lucht.

Ja, je leest dat goed. Voor zijn monsterhit Sign of the Times vloog Harry Styles over het kruispunt, zoals hij dat ook deed in de clip van het nummer. Het is natuurlijk ook een item uit het programma van James Corden, dus kon die ook zelf niet ontbreken. Het geheel is een hilarisch optreden, waarop Harry Styles zich weer van z’n meest charmante kant laat zien.

Bekijk hier het Crosswalk Concert van Harry Styles:

Harry Styles staat op 25 mei in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor de show zijn hier te koop.

Gesponsorde artikelen