Nicki Minaj over samenwerking Adele: “Het was gewoon een grap”

Nicki Minaj Adele
EPA

De beste samenwerking van de eeuw is in de maak. Niemand minder dan Adele en Nicki Minaj gaan samenwerken aan een nieuw nummer. Althans dat is toch wat de Amerikaanse rapper liet merken. Aan de samenwerking zit een luchtje, want die is toch niet waar …

We leefden eerst nog in grote euforie, want Nicki Minaj en Adele hadden samen een nieuw nummer opgenomen. Het zoveelste gerucht? Nee, want de Amerikaanse rapper gaf in een interview toe dat ze niets mocht zeggen over de samenwerking, maar écht stond te popelen. Daarbovenop vertelde ze ook nog eens dat de videoclip van het nummer al was opgenomen.

Een (jammerlijke) grap

Dat vertelde de Amerikaanse allemaal tijdens een fashion show in LA tegen Entertainment Tonight. “Yes and yes, yes and yes, whoo-hoo!“. Vreugde alom bij Nicki Minaj. “Van Adele mocht ik niks zeggen, ik moest het zweren zelfs, maar ik vind het zó spannend”, aldus de rapper.

Maar wat blijkt nu? Een … grote … grap. Minaj postte namelijk een tweet waarin ze zegt dat ze sarcastisch was tijdens het interview. “Shit, nu moet ik dus naar Adele’s studio gaan om wat files te stelen. Wie zit er in het VK? Ik heb een job voor je”, schreef de rapper in haar post op Twitter.

Onlangs kondigde de Amerikaanse rapper nog aan dat ze met pensioen gaat. Dat vertelde ze ook aan haar fans via Twitter. Die stunt viel voor vele aanhangers niet in goede aarde. Vooral omdat de rapper zo abrupt haar carrière-einde aankondigde. Minaj wil namelijk meer tijd doorbrengen met haar gezin en dat gaat niet in combinatie met een druk muzikantenleven. Daarom ging ze met pensioen.

Nieuw album

Nicki Minaj haar nogal jammerlijke grap komt een maand na het nieuws dat Adele bezig is met nieuwe muziek. Zo zou de Britse tegen het einde van het jaar een nieuw album lossen. Zelf heeft de zangeres daar nog niks over verteld. Maar het feit dat ze gescheiden is van haar man, zou nieuw materiaal zijn voor het maken van een plaat.

Op haar Instagram is het de laatste tijd vrij stil. Het laatste wat de zangeres postte zijn een paar kiekjes van haar zomervakantie. Maar als je de foto’s bekijkt, ziet ze er wel dolgelukkig uit.

View this post on Instagram

Summer 2019 ?

A post shared by Adele (@adele) on

Wij hopen in ieder geval dat Adele niet meer te lang op zich laat wachten. Want we’re so ready voor nieuwe muziek!

Gesponsorde artikelen