Lana Del Rey legt haar optreden stil omdat ze haar vape pen kwijtspeelt

Tijdens haar concert in Portland raakte Lana Del Rey haar vape pen kwijt. Ze vond er dan niks beters op dan haar show stil te leggen, zodat ze het toestelletje kon zoeken. Na een korte pauze besefte ze dat het geen zin had en met een duidelijke “Oh, f*ck it” nodigde ze haar publiek uit om mee te zingen met haar monsterhit Video Games.

Iedereen is wel al eens iets kwijtgeraakt. Maar bij Lana Del Rey liep het afgelopen weekend nog nét iets anders. De zangeres stond in het midden van het podium tijdens haar concert in Portland, toen ze plots haar vape pen van het podium liet vallen.

Korte zoekactie

Del Rey legde het optreden stil, zodat ze samen met haar crew het toestelletje kon zoeken, maar had al snel door dat dat geen al te groot succes zou worden. Met een simpele “Oh, f*ck it” begon ze aan haar volgende nummer, nummer 1-hit Video Games.

Tussen het podium en het publiek

In verschillende video’s die op sociale media circuleren, is te zien hoe de zangeres tussen het podium en het publiek naar de vape pen aan het zoeken is. De Amerikaanse gaf de zoektocht al snel op. “Oh, f*ck it“, riep ze uit. “Zingen jullie Video Games met mij?”

Charlie’s Angels

Vorige maand raakte bekend dat Lana Del Rey samen met Ariana Grande en Miley Cyrus verantwoordelijk was voor de soundtrack van de nieuwe Charlie’s Angels. De originele versie van die film is dit jaar al 19 jaar oud en veranderde de hele filmwereld: voor het eerst waren het énkel vrouwen die de hoofdrol speelden in een actiefilm. In 2000 was het Destiny’s Child die het themanummer van de film maakte.

Meer
Lees meer...