Nieuwe ‘Charlie’s Angels’-film: beluister hier de soundtrack

Over twee maanden is het wachten eindelijk voorbij. Dan komt de remake van Charlie’s Angels in de bioscoop. De film is een herwerking van die uit 2000. Eerder deze week dropte Ariana Grande een hint naar het nummer dat bij de nieuwe film hoort. En vandaag krijgen we eindelijk te horen hoe het klinkt.

In november komt de nieuwe film, Charlie‘s Angels eindelijk uit. Die film is een herwerking van het origineel uit 2000. Toen speelden Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu de drie Angels in de film. Zij waren rond het millennium dé populaire sterren.

Charlie’s Angels

De originele Charlie’s Angels film was revolutionair in 2000. Dat kwam omdat de meiden die toen meespeelden echte fashion statements maakten. Ook de muziek die gebruikt werd in de film was vernieuwend. Destiny’s Child zong de soundtrack van de film in met het nummer Independent Women Pt.1.

Drew Barrymore And Cameron Diaz In 'Charlie's Angels'
GettyImages

In 2000 waren er amper actiefilms met een sterke vrouwelijke lead. Laat staan dat alleen maar vrouwen een prominente hoofdrol kregen in dat type films. Pas nadat Charlie’s Angels uitkwam in de bioscoop volgden er snel verschillende films met vrouwen op de voorgrond zoals Tomb Raider met Angelina Jolie en Uma Thurman die de hoofdrol speelde in Kill Bill.

Charlie’s Angels 2.0

Het belangrijkste bindmiddel in de originele film was dus duidelijk de soundtrack en de sterke vrouwelijke hoofdrollen. Het nummer van de nieuwe film kan je al voor een deel horen in de trailer.

Op het eerste zicht klinkt het nummer alvast veelbelovend. Een catchy beat die duidelijk de interesse naar meer opwekt. Ariana Grande liet maandag weten dat het nummer vandaag uit zou komen. Zij zingt namelijk de nieuwe soundtrack in samen met Miley Cyrus en Lana Del Rey. Drie zangeressen die in ieder geval heel wat girl power uitstralen. Maar beoordeel vooral zelf hoe je het nieuwe nummer vindt.

De nieuwe film zal uiteindelijk eind november in de zalen komen. Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska zullen Charlie’s Angels spelen in de film. Die eerste actrice ken je alvast als Bella in Twilight. En Naomi Scott speelde prinses Jasmine in de live-action remake van Aladdin. Wij zijn in ieder geval benieuwd of de remake het origineel kan verslaan.

Meer
Lees meer...