‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page reageert op geruchten relatie met tegenspeelster Phoebe Dynevor

In Bridgerton krijgen kijkers te zien hoe Simon Basset en Daphne Bridgerton langzaam naar elkaar toe groeien. En wanneer dat is gebeurd, spat de passie ervan af. Het is dan ook logisch dat er al snel geruchten opdoken over een relatie tussen de twee acteurs, Regé-Jean Page en Phoebe Dynevor. De twee hebben nu op die geruchten gereageerd.

Vanaf het moment dat de hertog van Hastings, Simon Basset, en Daphne Bridgerton eindelijk hun gevoelens voor elkaar durven toegeven, gaat het er in Bridgerton wel heel passioneel aan toe. Acteurs Regé-Jean Page en Phoebe Dynevor hadden zelfs zoveel chemie dat fans onmiddellijk aan het speculeren gingen. Hebben de twee een relatie?

“Meer dan genoeg”

Volgens Page en Dynevor is die chemie er enkel op het scherm. In het echte leven zijn ze helemaal geen koppel. Dat vertelde Regé-Jean Page tijdens een gezamenlijk interview met Access. “Volgens mij is alles dat je moet weten gefilmd”, grapte Page.

“Speciaal voor jullie hebben we het daarom zo goed gespeeld. Alle vonken spatten van het prachtige script dat we hadden gekregen”, zei ie nog. “Dus ik denk dat die passionele momenten in de reeks meer dan genoeg waren.”

Bridgerton

Wie maar geen genoeg kan krijgen van de chemie tussen Page en Dynevor, zal dus Bridgerton nog eens opnieuw moeten bingen op Netflix. De twee acteurs spelen in de reeks namelijk de hoofdpersonages, Simon en Daphne.

Tijdens het ‘huwelijksseizoen’ beslissen zij om te doen alsof ze een relatie hebben. Op die manier wordt Daphne aantrekkelijker voor andere mannen. Tegelijk kan Simon de aandacht van zich afschudden. Maar – zoals je wel al had verwacht – worden de twee ook echt verliefd. Al durven ze dat lang niet toegeven.

Maar daar stopt Bridgerton niet. De serie van Netflix en Shondaland (het productiehuis achter ook Grey’s Anatomy) houdt Simon en Daphne nog wat langer in de gaten. Hun relatie verloopt, om het met een understatement te zeggen, niet perfect.

Bridgerton is sinds Kerstmis terug te vinden op Netflix. Klaar met bingen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...