John Krasinski droeg een pruik in het derde seizoen van ‘The Office’ en de makers hadden niets door

Tijdens het derde seizoen van The Office US droeg John Krasinski een pruik. Op datzelfde moment speelde hij namelijk mee in een film waarvoor hij z’n haren moest knippen. En om te testen hoe dat eruit zou zien, heeft hij gewoon wat scènes met pruik opgenomen zonder dat de makers van iets wisten!

Bijna iedereen kent John Krasinski door z’n rol als Jim Halpert in The Office. Maar ondertussen heeft de acteur al heel wat meer op z’n palmares. Eén van die rollen was in de film Leatherheads, met George Clooney. Die werd opgenomen tijdens de opnames van The Office en dat zorgde voor een probleem.

Nieuwe coupe

Voor Leatherheads moest Krasinski namelijk z’n haren knippen. En dat kon niet zomaar, want The Office zat middenin de opnames van het derde seizoen. De oplossing? Een pruik! Al waren de makers van de reeks daar niet zo’n fan van als de acteur zelf. Maar daar heeft ie een oplossing voor gevonden, die alleen Jim Halpert zou kunnen bedenken!

Volgens Kim Ferry, één van de kapsters voor The Office, was John Krasinski naar haar gestapt om hulp te vragen. Ze moest hem aan een degelijke pruik helpen. “Hij betaalde voor die pruik, een pruik van echt mensenhaar, die een vriend van mij heeft gemaakt”, vertelde ze tijdens een interview met Mashable.

Op het matje

Krasinski zette de pruik op en nam een paar scènes op. Daarna trok ie naar het kantoor van The Office-maker Greg Daniels. Ferry was ervan overtuigd dat ze haar job zou verliezen, zeker wanneer de schrijvers herhaalden hoe Daniels dacht over de pruik van John Krasinski.

De kapster werd na het gesprek tussen Greg Daniels en John Krasinski ook naar het kantoor van de maker van de reeks geroepen. “Het eerste dat hij zei was: ‘Amai, jullie durven nogal!’ Daarna volgde: “Maar ik moet zeggen dat ik dit niet had zien aankomen.'”

Goedgekeurd

https://www.youtube.com/watch?v=ydjc7R0C54Q

Daniels was overtuigd, want hij had helemaal niet door dat John Krasinski verschillende scènes als Jim Halpert met een pruik had gespeeld. Hij kreeg dus goedkeuring om mee te spelen in Leatherheads en verscheen in de laatste zes afleveringen van het derde The Office-seizoen met een pruik!

Meer
Lees meer...