‘Bridgerton’-acteur Regé-Jean Page zal te zien zijn in ‘Dungeons & Dragons’-film

Regé-Jean Page, die we onlangs leerden kennen als Simon of the Duke of Hastings in Bridgerton, zal binnenkort ook te zien zijn in de film over het bordspel Dungeons & Dragons. Voor die film werden eerder al Chris Pine, Michelle Rodriguez en Justice Smith bevestigd.

Tot zo’n twee maanden geleden was Regé-Jean Page een vrij onbekende naam, maar sinds zijn vertolking van the Duke of Hastings in de razend populaire Netflixreeks Bridgerton is hij een van de meest gevraagde acteurs van het moment. En dat wordt nu nog maar eens bevestigd door zijn rol in de aankomende film over het rollenspel Dungeons & Dragons.

Regé-Jean Page

De Britse acteur Regé-Jean Page had voor Bridgerton al enkele rollen te pakken. Zo was hij onder andere te zien in Waterloo Road en For the People, waarvoor hij voor de eerste keer samenwerkte met Shonda Rhimes. Die was duidelijk fan van Page, waardoor ze hem opnieuw castte voor Bridgerton.

En dat werd een schot in de roos. Bridgerton groeide uit tot de best bekeken Netflixreeks ooit en het tweede seizoen werd al bijna meteen besteld. En ook voor de acteurs uit de reeks werd het een succes. Zo zal Regé-Jean Page binnenkort te zien zijn als host in Saturday Night Live en zal hij dus ook een rol krijgen in de film gebaseerd op Dungeons & Dragons.

Dungeons & Dragons-film

Regé-Jean Page zal dus te zien zijn in de film die gemaakt zal worden rond de wereld van Dungeons & Dragons. Die zal geregisseerd worden door Jonathan Goldstein en John Francis Daley. Zij werkten eerder al samen aan Horrible Bosses en Spider-Man: Homecoming. De twee nemen naast de regie van de film ook het script voor hun rekening. Dat script is gebaseerd op een eerste versie van Michael Gilio.

Over de inhoud van de film is voorlopig nog niets geweten. Met Dungeons & Dragons als basis kan het natuurlijk nog alle richtingen uit. Voor de film werden eerder al Chris Pine, Michelle Rodriguez en Justice Smith al bevestigd. Welke rollen zij zullen spelen, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...