‘Avengers: Endgame’-regisseurs vieren verjaardag film met exclusieve ‘behind the scenes’-beelden

Het is al één jaar geleden dat Avengers: Endgame, de meest succesvolle film aller tijden, uitkwam. Om die verjaardag te vieren hebben de broers Russo, regisseurs van de film, exclusieve beelden gedeeld van tijdens de opnames.

Avengers: Endgame was de 22ste film van The Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe (MCU). De film bracht alle verhalen en alle hoofdrolspelers uit de vorige films samen voor een drie uur durend spektakel. Het succes was gigantisch en uiteindelijk zou Avengers: Endgame bijna 2,8 miljard dollar (2,58 miljard euro) opbrengen aan de box office, een record.

Broers Russo

Meer dan genoeg redenen dus om de verjaardag van Avengers: Endgame niet zomaar te laten passeren. Zeker nu mensen door de coronacrisis wel wat afleiding kunnen gebruiken.

Daarom besloten regisseurs Joe en Anthony Russo om een watch party te houden waarbij ze live zouden tweeten terwijl ze naar de film keken. Die tweets bestonden uit opmerkingen over de opnames en heel wat exclusieve beelden van achter de schermen.

Scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely besloten spontaan om mee te doen met de watch party op hun Twitter-account. Ook zij hadden nog wat leuke foto’s liggen van tijdens de opnames. We zetten de opvallendste tweets op een rij.

De eerste dag van Brie Larson als Captain Marvel

Heel wat familieleden van de Russo-broers kregen een cameo

Deze scène van Thor werd geschrapt

Tokyo blijkt in Atlanta te liggen

De oude, agressieve Thor lijkt niet meer terug te komen in de volgende films

Zelfs Asgard moet wachten tot het koor in de kathedraal klaar is

Zo kwam de scène met Nebula tot stand

Behind the scenes van Tony Stark, Captain America en Ant Man

Zelfs de oude Captain America is nog best sterk

Chris Evans neemt afscheid van zijn rol als Captain America …

… en Robert Downey Jr. van zijn periode als Iron Man

Meer
Lees meer...