Val in slaap met de stem van Regé-Jean Page die een verhaaltje voorleest

Heb je vaak moeite om in slaap te vallen? Dan kan je Regé-Jean Page, beter bekend als de Duke of Hastings uit Bridgerton, je daar misschien mee helpen. De acteur is door de mindfulness-app Calm namelijk gecontacteerd om een eigen ‘slaapverhaal’ voor te lezen.

Calm is – samen met Headspace – een van de bekendste mindfullness-applicaties. De app staat erom bekend om zogenaamde slaapverhaaltjes te hebben waar je kan naar luisteren als je moeite hebt om in slaap te vallen. Daarvoor gebruiken ze verschillende technieken zoals muziek, geluidseffecten en kalmerende zaken in het verhaal.

Om die verhalen voor te lezen, schakelt Calm regelmatig bekende gezichten in. In het verleden kon je zo onder andere al in slaap vallen met de stem van Idris Elba, Priyanka Chopra Jonas, Matthew McConaughey en Harry Styles. Deze keer is het de beurt aan Regé-Jean Page. De Britse acteur brak recent door in de rol van Simon Basset, ook wel gekend als de Duke of Hastings, in de succesvolle Netflixreeks Bridgerton. Sindsdien is Page niet uit belangstelling weg te slaan.

The Prince and the Naturalist

Calm besefte dat ook en besloot een samenwerking aan te gaan met Regé-Jean Page. De Brit leest op de app het verhaal The Prince and the Naturalist voor. Daarin neemt Page de lezer meer op een reis door het oude Engeland als een “naturalist en zijn koninklijke leerling om de wijsheid van de natuur te ontdekken”.

“Ik weet hoe waardevol ontspanning voor ons allemaal is, vooral in moeilijke tijden. Ik ben dus heel blij om mijn stem te kunnen lenen aan een slaapverhaal”, zei Regé-Jean in een verklaring.

Meer
Lees meer...