Harry Styles leest verhaaltjes voor het slapengaan, zodat jij kan slapen als een roos

Harry Styles
Isopix

Zanger en acteur Harry Styles werkt samen met de meditatie-app Calm om jou de beste nachtrust van je leven te geven. Harry heeft voor de app namelijk enkele verhaaltjes ingesproken die je kan afspelen om voor het slapengaan volledig tot rust te komen.

Harry Styles die naast je bed zit en een verhaaltje voor het slapengaan voorleest. Je hebt er misschien al wel eens van gedroomd, maar nu kan je die droom ook echt werkelijkheid laten worden.

Dream with Harry

De populaire meditatie-app Calm komt nu met Dream with Harry. Een segment waarbij niemand minder dan Harry Styles verhaaltjes voorleest. Calm maakte het nieuws eerder deze week bekend via Twitter met een video.

In die video was te zien dat duizenden mensen er inderdaad van dromen om voor het slapengaan te ontspannen met een verhaaltje van Harry Styles. Op het einde van het filmpje komt Harry al even aan het woord: “Hallo, ik ben Harry Styles”, zo vertelt de zanger. En wij zijn op slag klaar om rustig te gaan slapen.

Calm

Het is niet de eerste keer dat Calm samenwerkt met een bekende naam. In de app zijn namelijk ook al verhaaltjes te vinden die ingesproken werden door Stephen Fry, Matthew McConaughey en Kelly Rowland. Maar ook Game of Thrones-acteur Jerome Flynn en schilder Bob Ross zijn op de app te vinden. Bij Bob Ross gaat het om de verzameling van quotes uit zijn programma The Joy of Painting, aangezien hij ondertussen al 25 jaar geleden overleed.

Aan dat imposante lijstje met namen wordt nu dus ook Harry Styles toegevoegd. Sommige van de verhaaltjes in de app zijn betalend, andere zijn gratis. Het is nog niet duidelijk of die van Harry tot de gratis versie zullen behoren.

De verhaaltjes van Harry Styles verschijnen vandaag in de app dus kan je vanavond al ontspannen samen met de zanger. Sweet dreams!

Gesponsorde artikelen