Netflix onthult meer beelden van ‘Bridgerton’ seizoen 2

Goed nieuws voor alle Bridgerton-fans want Netflix deelde zojuist meer beelden van het tweede seizoen. Na slechts een paar eerste beelden, was het tot nu toe vooral speculeren over het tweede seizoen van de populaire reeks, maar nu krijgen we meer te zien. Op de nieuwste foto’s kunnen eindelijk Daphne (Phoebe Dynevor) spotten, maar jammer genoeg effectief zonder haar Hertog.

In die nieuwste foto’s, zonet onthuld door Netflix, zien we hoe nieuwkomer Kate Sharma (gespeeld door Simone Ashley uit Sex Education) haar mannetje staat bij de Bridgerton-jongens tijdens een, zo lijkt het toch, jachtpartij en hoe ze het gezellig maakt (met één iemand in het bijzonder). Koningin Charlotte leest de laatste roddels van Lady Whistledown, en Eloise en Penelope lijken weer iets van plan te zijn.

Tweede seizoen

Net als in het tweede boek van auteur Julia Quinn, waarop de serie gebaseerd is, zal seizoen 2 zich focussen op Anthony Bridgerton (gespeeld door Jonathan Bailey) terwijl hij op zoek gaat naar een geschikte bruid. In seizoen 1 was het Anthony’s jongere zus Daphne (Dynevor) en haar geliefde Simon Basset (Regé Jean-Page), die elkaar ontmoetten, kibbelden, uiteindelijk trouwden, verliefd werden – exact in die volgorde – én een kindje kregen.

Maar nu is het dus de beurt aan het oudste kind van de familie. Gemotiveerd door de plicht om de naam van zijn familie hoog te houden, is Anthony’s zoektocht naar de perfecte debutante gedoemd te mislukken, totdat Kate en haar jongere zus Edwina (nieuwkomer Charithra Chandran) uit India arriveren. Wanneer Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen en doet ze alles wat in haar macht ligt om zijn verbintenis met Edwina te stoppen, schrijft Tv Line.

Elders moeten de Featheringtons de nieuwste erfgenaam op hun landgoed verwelkomen, terwijl Penelope (Nicola Coughlan) worstelt met het navigeren door het 19e-eeuwse Londen en het verborgen houden van haar geheime identiteit/bezigheid voor haar familie en vrienden.

Bekijk de nieuwste foto’s hieronder:

Het tweede seizoen van Birdgerton, zoals onthuld door Lady Whistledown zelf, zal op vrijdag 25 maart op Netflix verschijnen.

Meer
Lees meer...