‘Sex Education’: Ncuti Gatwa keert wél terug in seizoen 4

Het bleef de afgelopen weken maar nieuws regenen over actrices die niet zullen terugkeren in het vierde seizoen van Sex Education. Daardoor begon het er al stilaan op te lijken dat het een heel andere reeks zou worden. Maar nu weten we dat één vaste waarde alvast zal terugkeren.

De afgelopen weken lieten verschillende actrices weten dat ze niet te zien zouden zijn in het vierde seizoen van de Netflixreeks Sex Education. Het ging daarbij om Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily). Maar gelukkig keert deze fan favourite wel terug.

Ncuti Gatwa

Nadat het nieuws kwam van verschillende actrices die door hun drukke agenda moesten passen voor het vierde seizoen van Sex Education, begonnen veel fans ook te vrezen voor Ncuti Gatwa. De acteur, die in de reeks Eric speelt, is namelijk recent aangesteld als nieuwe Doctor Who. Die hoofdrol in de populaire BBC-reeks zorgt er natuurlijk voor dat de agenda van Gatwa ook op slag meer gevuld is. Daarnaast zal hij ook te zien zijn in de Barbie-film van Greta Gerwig, die volgend jaar verschijnt. Maar gelukkig kon Gatwa toch nog een gaatje vinden voor Sex Education.

Het nieuws werd bevestigd door een bron van Variety. Ook Laurie Nunn, de bedenker, scenarist en producer van de reeks, zal terugkeren voor het vierde deel van Sex Education. Eerder werd ook al duidelijk dat hoofdrolspeler Asa Butterfield (Otis) zou terugkeren. Hij sprak in een interview namelijk over hoe de opnames binnenkort van start zouden gaan.

Nieuwe setting

De bron van Variety wist verder ook nog te vertellen dat de cast voor het vierde seizoen zal bestaan uit “een mix van oude en nieuwe gezichten”. Heel verrassend is dat natuurlijk niet, aangezien we op het einde van het derde seizoen te zien kregen dat Moordale Secondary School, de school waar de reeks zich afspeelde, z’n deuren moest sluiten. Daardoor zal de reeks dus waarschijnlijk ook een heel nieuwe setting krijgen, met heel wat nieuwe studenten en leerkrachten. 

Het vierde seizoen van Sex Education werd bevestigd in september 2021, kort nadat het derde seizoen uitkwam. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het zal verschijnen op Netflix. 

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Sex Education:

Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...