‘Sex Education’: Ook deze actrice keert niet terug in seizoen 4

Het vierde seizoen van Sex Education zal nog een actrice moeten missen. Na Simone Ashley (Olivia), Patricia Allison (Ola) en Tanya Reynolds (Lily), laat nu ook Rakhee Thakrar (Emily) weten dat ze niet te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van de Netflixreeks.

Het begint er steeds meer op te lijken dat het vierde seizoen van Sex Education heel anders wordt dan de eerste drie. Dat komt niet alleen doordat de setting zal veranderen, maar ook omdat heel wat gezichten uit de eerste drie seizoenen niet zullen terugkeren.

Emily

Na Simone Ashley (Olivia), Patricia Allison (Ola) en Tanya Reynolds (Lily), is Rakhee Thakrar (Emily) al de vierde actrice die niet te zien zal zijn in Sex Education seizoen 4. Ze maakte het nieuws zelf bekend in een interview met Daily Star Sunday. “Ik zal geen deel uitmaken van het nieuwe seizoen”, klonk het. “Ik kan niet zeggen waarom.”

De actrice laat wel weten dat ze de rol van leerkracht Emily Sands met veel plezier heeft gespeeld. “Ik ben zo trots op de serie en ik ben dankbaar dat ik een deel heb uitgemaakt van iets dat zo belangrijk is. Ik kan geen slecht woord zeggen over Sex Education.”

Seizoen 4 

Het feit dat zoveel acteurs niet langer te zien zullen zijn in het vierde seizoen, mag eigenlijk niet als een verrassing komen. Op het einde van het derde seizoen kwamen we namelijk te weten dat Moordale Secondary School, de school waar de reeks zich afspeelde, z’n deuren moet sluiten. Daardoor zal de reeks dus waarschijnlijk ook een heel nieuwe setting krijgen, met heel wat nieuwe studenten en leerkrachten.

Het vierde seizoen van Sex Education werd bevestigd in september 2021, kort nadat het derde seizoen uitkwam. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Sex Education:

Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...