‘Spirited’: Kerstmusical met Ryan Reynolds en Will Ferrell krijgt eerste teaser trailer

Apple TV+ heeft een eerste teaser van zijn aankomende kerstfilm Spirited gedeeld. Het gaat om musical die zijn inspiratie haalde bij de klassieker A Christmas Carol. De hoofdrollen in de aankomende film zijn weggelegd voor Will Ferrell en Ryan Reynolds.

Vanaf 18 november 2022 kan je op Apple TV+ kijken naar de kerstmusical Spirited. Daarin speelt Ryan Reynolds het personage Clint Briggs, dat op kerstavond bezoek krijgt van geesten uit het verleden, het heden en de toekomst van Kerstmis.

Will Ferrell speelt dan weer de Ghost of Christmas Present, die de rollen zal omgedraaid zien worden. Briggs zorgt er namelijk voor dat het personage van Ferrell zelf zijn verleden, heden en toekomst zal herevalueren. Sunita Mani (Mr. Robot, GLOW) krijgt ook een belangrijke rol als Ghost of Christmas Past. Spirited is daarmee een soort herwerking van de klassieker A Christmas Carol van Charles Dickens, verteld vanuit het perspectief van de geesten.

Apple TV+

In de eerste teaser die Apple TV+ deelde, zien we dat Spirited veel grappige en luchtige momenten zal bevatten. Zo zijn er onder andere enkele leuke momenten tussen de twee hoofdpersonages die duidelijk de musical lijken te dragen. Er is ook veel ruimte voor visuele mooie spectaculaire effecten en heel wat muzikale scènes.

De regie van Spirited is in handen van Sean Anders (Daddy’s Home, Instant Family). Hij schreef ook mee aan het scenario, samen met John Morris (We’re the Millers). Oscar-winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land) schreven de soundtrack.

Bekijk hier de teaser trailer van Spirited:

Spirited is vanaf 18 november 2022 te zien via Apple TV+.

Meer
Lees meer...