Hugh Jackman stelde terugkeer Wolverine in ‘Deadpool’ zelf voor

Het is nog even wachten op de release van de derde Deadpool-film, maar toch begint het eerste nieuws over de film binnen te sijpelen. Eerder raakte al bekend dat Hugh Jackman nog één keer zal terugkeren als Wolverine. Dat maakten Jackman en hoofdrolspeler Ryan Reynolds bekend in een grappig filmpje. Maar nu blijkt ook dat die terugkeer volledig Jackmans idee was.

Niet Daniel Radcliffe of Taron Egerton, maar wel Hugh Jackman zelf zal zijn rol als Wolverine binnenkort opnieuw opnemen. Dat nieuws is al even bekend, maar nu laat Ryan Reynolds ook weten dat die terugkeer volledig Hugh Jackmans idee was. De acteur is al sinds de eerste X-Men-film uit 2000 hét gezicht van Wolverine.

Wolverine en Deadpool

Geen bromance zo groot als die tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Maar daarnaast vragen de twee zich op sociale media al jaren af wie nu de beste superheld is: Deadpool of Wolverine? Daar zullen de acteurs en de fans binnenkort dus misschien wel een antwoord op krijgen, want Jackman zal te zien zijn in de nieuwe Deadpool-film.

Die film zal, volgens Reynolds, de laatste van de superheld worden. “Ik kan niet wachten tot de film gereleaset wordt (naar schatting eind 2024, red.), want ik ga Deadpool enkel nog de komende twee jaar spelen voor deze ene film”, vertelde hij in een eerder interview met The Jess Cagle Show.

“Niet mijn idee”

In een ander interview heeft Reynolds het dan weer over zijn reünie met Hugh Jackman in de nieuwe Deadpool. En hoewel de meeste fans dachten dat de Canadese acteur al zijn charmes in de strijd moest gooien om Jackman nog één keer te overtuigen, blijkt dat nu niet het geval. “Ik ben niet verantwoordelijk voor de terugkeer van Hugh”, vertelt hij aan Collider.

“Op een dag heeft Hugh gewoon gebeld en gezegd dat hij eventueel wel geïnteresseerd was in één laatste film als Wolverine. En dat kwam op het perfecte moment”, gaat hij verder. Daarna was het een kwestie van Marvelbaas Kevin Feige te overtuigen van dat verhaal. En dat lijkt nu gelukt, want Reynolds en Jackman zullen in 2024 samen te zien zijn in Deadpool 3.

(Her)bekijk de aankondiging van Wolverine in Deadpool 3 hier:

Meer
Lees meer...