Ryan Reynolds kondigt aan wanneer hij stopt als Deadpool

Deadpool 3 wordt de laatste keer dat Ryan Reynolds in de huid zal kruipen van het razend populaire Marvelpersonage. Dat heeft de 46-jarige acteur zelf bekendgemaakt in een radio-interview.

Ryan Reynolds kroop in 2016 een eerste keer in de huid (en het zeer strakke pak) van superheld Deadpool voor de gelijknamige film. In 2018 kwam er met Deadpool 2 relatief snel een vervolg. Beide films werden zeer gesmaakt, waren financieel een groot succes en maakten van Ryan Reynolds een van de populairste acteurs van het moment.

Deadpool 3

Een vervolg kon dan ook niet uitblijven en eind 2019 bevestigde Ryan Reynolds officieel dat Deadpool 3 eraan kwam. Sindsdien was het echter wachten op meer nieuws over dat vervolg tot deze zomer. Begin augustus bevestigde de acteur in een promofilmpje ineens dat hij begonnen was met zijn voorbereiding op Deadpool 3.

De grootste verrassing kwam echter eind september. Toen deelden acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman namelijk een gezamenlijk filmpje waarin ze bevestigden dat die laatste als Wolverine te zien zal zijn in Deadpool 3. De Australische acteur had met Logan in 2017 eigenlijk afscheid genomen van die rol, maar keert nu dus toch nog even terug.

“Nog twee jaar”

In The Jess Cagle Show van Sirius XM werd Ryan Reynolds nu verder aan de tand gevoeld over wat we mogen verwachten van Deadpool 3. De acteur klonk daar alvast heel enthousiast over het scenario en de kans om samen te werken met zijn goede vriend Hugh Jackman.

“Ik kan niet wachten tot de film gereleaset wordt (naar schatting eind 2024, red.), want ik ga Deadpool enkel nog de komende twee jaar spelen voor deze ene film”, verraste Ryan Reynolds de hosts van de radioshow.

Geen Deadpool in andere Marvelfilms

Door die officiële bevestiging weten we niet alleen dat Deadpool 3 de laatste film wordt met Ryan Reynolds als Deadpool. Daarnaast komt er ook een einde aan de jarenlange geruchten over een cameo van hijzelf als Deadpool in andere Marvelfilms.

Tot slot gaf Reynolds ook nog info mee over de opnames van Deadpool 3. Die zouden namelijk kort voor de zomer beginnen. “Maar het filmen zelf is slechts een klein deel van het maken van de film. De voorbereiding is heel belangrijk, dan komen heel kort de opnames en dan is er opnieuw veel tijd nodig voor de montage”, besluit hij.

Bekijk hier het interview met Ryan Reynolds over Deadpool 3:

Meer
Lees meer...