Ryan Reynolds schreef Deadpool-kerstfilm die nooit is gemaakt

Terwijl de derde Deadpool-film in volle voorbereiding is, laat acteur Ryan Reynolds weten dat er bijna een kerstfilm over de superheld was geweest. De acteur zou zelfs een scenario hebben geschreven voor dat project, maar uiteindelijk is dat volledige plan verloren gegaan. Of de film in de toekomst nog gemaakt zal worden, valt af te wachten.

Een portie Deadpool tijdens Kerstmis? Het was bijna werkelijkheid. Acteur Ryan Reynolds zou namelijk hebben meegeholpen aan een scenario voor een kerstfilm rond de superheld. Maar die werd uiteindelijk nooit gemaakt. Ondertussen liet Reynolds al weten dat Deadpool 3 zijn laatste zal worden als Deadpool, dus de kans dat de kerstfilm er ooit nog komt, is klein.

Deadpool 3

Ryan Reynolds kroop in 2016 een eerste keer in de huid (en het zeer strakke pak) van superheld Deadpool voor de gelijknamige film. In 2018 kwam er met Deadpool 2 relatief snel een vervolg. Beide films werden zeer gesmaakt, waren financieel een groot succes en maakten van Ryan Reynolds een van de populairste acteurs van het moment.

Een derde film komt er binnenkort ook aan en daarin zal Hugh Jackman terugkeren als The Wolverine. Die film is ook de eerste nadat Deadpool officieel deel begon uit te maken van het Marvel Cinematic Universe. Die transfer zorgde er ook meteen voor dat een ander project in de kast belandde.

Kerstfilm

Dat project was een heuse Deadpool-kerstfilm. In een recent interview met Big Issue vertelde Ryan Reynolds zelfs dat hij meehielp aan het scenario. “Vier jaar geleden heb ik meegeschreven aan een kerstfilm met Deadpool”, vertelt hij. “Die film is dan verloren geraakt tijdens de verhuis van Fox naar Marvel Studios.”

Maar volgens Reynolds bestaat de kans toch nog dat de film er ooit komt. “Misschien krijgen we ooit nog de kans om die film te maken. Wie weet.” Reynolds lijkt dus toch nog niet helemaal klaar te zijn met zijn rol als de beruchte superheld.

Meer
Lees meer...