Hugh Jackman geeft meer details over de rol van Wolverine in ‘Deadpool 3’

Binnenkort kruipt Hugh Jackman nog één keer in de huid van zijn geliefde personage Wolverine. Dat doet hij in de derde film van Deadpool, met Ryan Reynolds in de hoofdrol. Maar hoewel de twee acteurs in het echt goede vrienden zijn, zullen hun personages dat in Deadpool 3 allerminst zijn. Dat maakte Hugh Jackman zojuist zelf bekend.

Exact drie maanden geleden maakten Hugh Jackman en Ryan Reynolds bekend dat ze zullen samenwerken voor Deadpool 3. Daarmee zal Jackman toch nog eens te zien zijn als Wolverine, een personage waarvan hij eigenlijk in 2017 al afscheid nam na de film Logan. Vorige maand maakte de Australische acteur dan bekend dat dat eigenlijk zijn eigen idee was. Tijdens het bekijken van Deadpool 2 begon het namelijk opnieuw te kriebelen en besloot hij om toch één keer deel uit te willen maken van de franchise, waardoor hij Wolverine van onder het stof haalde.

“We haten elkaar”

Ondertussen weten we al dat Deadpool 3, net als de voorgangers, veel geweld zal bevatten en een PG-16-rating zal krijgen. Maar verder was er nog niet veel bekend over het scenario. Daar heeft Hugh Jackman nu verandering in gebracht tijdens een gesprek voor The Empire Film Podcast.

“Als een tien betekent dat we heel close zijn, dan zijn we in de film een nul. We haten elkaar en zijn complete tegenpolen”, begon Hugh Jackman over de relatie tussen Wolverine en Deadpool. “Ik praat hier vanuit mijn perspectief. Logan is gefrustreerd door Deadpool en wil een miljoen mijl van hem verwijderd zijn of wil hem de kop inslaan. Helaas kan hij in deze film geen miljoen mijl van hem verwijderd zijn, dus zal ik hem waarschijnlijk veel de kop inslaan.”

Deadpool 3 in 2015

Deadpool 3 zou in de loop van 2024 verschijnen. De opnames zouden in mei 2023 van start gaan. Daarnaast liet Ryan Reynolds ook weten dat dit wel eens zijn laatste project als de superheld zou kunnen worden.

Meer
Lees meer...