‘Deadpool 3’: Deze twee bekende personages komen terug

Morena Baccarin en Stefan Kapicic zullen ook in Deadpool 3 opnieuw te zien zijn als respectievelijk Vanessa en Colossus. Daarmee vervoegen ze zich bij heel wat andere castleden uit de eerste twee films die opnieuw zullen te zien zijn.

Na bijna zes jaar wachten keert Ryan Reynolds in 2024 terug als Deadpool in de gelijknamige film Deadpool 3. Het wordt de eerste film in de trilogie die onder Disney zal uitkomen, maar dat zou naar eigen zeggen niets aan de stijl verwachten.

Wolverine

De grootste verandering is ongetwijfeld het feit dat – na jaren aandringen van de fans – Hugh Jackman voor het eerst in een Deadpool-film te zien zal zijn als Wolverine. Daarnaast zullen ook Emma Corrin en Matthew Macfadyen hun intrede doen in de franchise, al is van hen nog niet bekend in welke rol.

Naast die nieuwe namen worden er vooral heel wat oude bekenden verwacht in Deadpool 3. Zo is eerder al bekendgemaakt dat Karan Soni zal terugkeren als de bekende taxichauffeur Dopinder. Leslie Uggams herneemt dan weer haar rol als Blind Al, de huisgenote van Deadpool.

Vanessa en Colossus

Daarnaast meldt Deadline ook dat er nog twee bekende personages terugkeren. Het gaat in de eerste plaats om Vanessa, gespeeld door Morena Baccarin. Zij is de verloofde van Deadpool en werd aan het begin van Deadpool 2 vermoord. Op het einde van die film is ze door te tijdreizen echter teruggebracht.

De mutant Colossus, lid van X-Men, zal ook terugkeren. Hij probeert al twee films lang vooral om Deadpool op het goede pad te houden en zal dat ook in Deadpool 3 doen. De rol van Colossus wordt gespeeld door Stefan Kapičić.

Meer
Lees meer...