Opnames ‘Deadpool 3’ van start gegaan, ondanks staking

Het lijkt erop dat de opnames voor Deadpool 3 van start zijn gegaan in het Verenigd Koninkrijk. Dat verklapte acteur Stefan Kapičić (Colossus) in een ondertussen verwijderde post op Instagram. Het is wel niet duidelijk hoelang er zal kunnen gefilmd worden door de dreiging van verschillende stakingen in Hollywood.

Na bijna zes jaar wachten keert Ryan Reynolds in 2024 terug als Deadpool in de gelijknamige film Deadpool 3. Het wordt de eerste film in de trilogie die onder Disney zal uitkomen, maar dat zou naar eigen zeggen niets aan de stijl veranderen. Zo keren er heel wat bekende gezichten terug voor de derde film in de reeks. Het gaat daarbij onder andere om acteur Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus.

Het is die laatste die eerder deze week lijkt verklapt te hebben dat de opnames van Deadpool 3 begonnen zijn. Hij deelde dat volgens de website Comicbook namelijk in een Instagram Story, maar verwijderde dat bericht later opnieuw.

Stakingen?

Marvel Studios lijkt daarmee beslist te hebben om niet te wachten tot de staking van de Writers Guild of America in Hollywood voorbij is. De kans bestaat dus dat de opnames van Deadpool 3 na enige tijd zullen moeten stilgelegd worden. Ondertussen heeft in Hollywood ook de Screen Actors Guild (SAG) een stakingsaanvraag ingediend. Bovendien onderhandelt ook de Directors Guild of America nog met de Alliance of Motion Picture and Television Producers over een nieuwe overeenkomst. Al deze organisaties eisen van de studio’s en netwerken in Hollywood meer garanties en betere voorwaarden.

Meer
Lees meer...