Marvel stelt release ‘Captain America 4’ en twee nieuwe ‘Avengers’ opnieuw uit, ‘Deadpool 3’ verschijnt vroeger

Slecht nieuws voor de fans van het Marvel Cinematic Universe. Disney heeft namelijk zonet bekendgemaakt dat heel wat releasedatums opnieuw zijn uitgesteld. Daar horen ook heel wat Marvelfilms bij, waaronder de nieuwe Captain America: Brave New World en de nieuwe Avengers-films. Voor de fans van Deadpool is er dan weer goed nieuws.

Enkele maanden geleden heeft Marvelbaas Kevin Feige een nieuwe tijdlijn vol projecten aangekondigd. Die tijdlijn toont aan dat Marvel het ook de komende jaren niet rustiger aan zal doen en dat de planning tot 2025 propvol staat.

Veel fans zijn blij met alle nieuwe content, maar anderen vinden dat het stilletjes aan te veel wordt om bij te houden. Daar lijken de grote bazen het nu ook mee eens te zijn, want enkele series, zoals Ironheart en Echo werden al uitgesteld. Maar nu zijn er ook films die langer op zich zullen laten wachten. Toch is er ook goed nieuws, want Deadpool 3 zal vroeger te zien zijn.

Tot 2027

De eerste release die dus is verplaatst, is die van Deadpool 3. Die film wordt op dit moment opgenomen en zal de iconische terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine bevatten. Normaal gezien zouden fans nog tot 8 november 2024 moeten wachten, maar vandaag maakte Disney dus bekend dat de film al op 3 mei 2024 zal verschijnen.

Toch is er ook heel wat slechter nieuws. Zo verschuift Captain America: Brave New World van 3 mei 2024 naar 26 juli 2024 en zal Thunderbolts pas op 20 december 2024 verschijnen. Op 14 februari 2025 is het dan ook eindelijk tijd voor Blade, die eigenlijk in september 2024 zou uitkomen.

Avengers: The Kang Dynasty is dan weer verplaatst naar 1 mei 2026. Dat is een jaar later dan de origineel geplande releasedatum. Ook Avengers: Secret Wars komt een jaar later uit, op 7 mei 2027. Of Marvel Studios in de tussentijd een oplossing zal zoeken voor de in opspraak geraakte acteur Jonathan Majors, valt af te wachten. Majors zou in de Avengers-films namelijk wel eens een grote rol kunnen spelen.

Meer
Lees meer...