Gerucht: Marvel Studios zal afstand doen van beschuldigde Jonathan Majors en zoekt vervanging

Volgens verschillende bronnen zal acteur Jonathan Majors in de toekomst niet meer te zien zijn in het Marvel Cinematic Universe. De acteur kwam enkele weken geleden in opspraak toen hij werd opgepakt voor mishandeling en intimidatie. En dat zou nu dus ook gevolgen hebben voor zijn toekomst als acteur.

In maart kwam het nieuws uit dat acteur Jonathan Majors werd opgepakt voor mishandeling en intimidatie. Hij ontkende alles, maar de zaak wordt verder onderzocht. Ondertussen is Majors in twee grote films te zien, maar daar kan binnenkort verandering in komen.

Zijn management Entertainment 360 heeft ondertussen namelijk de banden met Majors al verbroken. Dat meldt Deadline. Dat zou er zelfs voor kunnen zorgen dat de acteur zijn rol als Kang The Conqueror in het MCU verliest.

Mishandeling en intimidatie

In februari kwam de nieuwe grote Marvelfilm Ant-Man and the Wasp: Quantumania uit en begin maart volgde Creed III. In beide films was een grote rol weggelegd voor de 33-jarige acteur Jonathan Majors. Maar die kwam kort na de release van die tweede film negatief in het nieuws.

De Marvel-acteur werd opgepakt nadat een 30-jarige vrouw klacht indiende wegens mishandeling en intimidatie. Dat meldde TMZ als eerste. De vrouw zou naar de politie hebben gebeld en hen hebben verteld dat ze was aangerand. Daarna bleek dat het om acteur Jonathan Majors ging en dat de twee ruzie kregen in een taxi. Daarbij heeft Majors de vrouw vastgegrepen en zelfs zijn handen rond haar nek gelegd.

Gevolgen

Het onderzoek rond Majors loopt nog en volgens verschillende bronnen zal hij volgende maand voor de rechter verschijnen. Die zal uitmaken of de acteur schuldig of onschuldig is. Maar enkele partijen besloten om niet te wachten tot die uitspraak. Zo heeft Majors’ management de banden met de acteur ondertussen doorgeknipt.

Jeff Sneider van de podcast The Hot Mic, die meestal goed is geïnformeerd, vermeldde namelijk in zijn laatste nieuwe aflevering dat Majors zijn rol wel eens zou kunnen verliezen. Zo zou Marvel Studios volgens hem zelfs al in gesprek zijn over “het vinden van vervanging moest dat nodig zijn”.

Meer
Lees meer...