Marvel-acteur Jonathan Majors gearresteerd voor mishandeling

Afgelopen weekend kwam er opvallend nieuws uit de showbizzwereld. In New York werd acteur Jonathan Majors namelijk opgepakt voor mishandeling en intimidatie. Dat gebeurde nadat een vrouw een klacht indiende tegen de acteur. Majors is op dit moment een grote naam en is onder andere te zien in Creed III en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

De filmwereld staat opnieuw op z’n kop. Zaterdagochtend werd acteur Jonathan Majors namelijk opgepakt nadat een vrouw klacht indiende tegen hem. Hij ontkent alles, maar de zaak zal verder onderzocht worden. Majors is dit jaar in verschillende filmprojecten te zien.

Mishandeling en intimidatie

In februari kwam de nieuwe grote Marvelfilm Ant-Man and the Wasp: Quantumania uit en begin deze maand volgde Creed III. In beide films was een grote rol weggelegd voor de 33-jarige acteur Jonathan Majors. Maar die komt nu veel minder positief in het nieuws.

De Marvel-acteur werd afgelopen weekend opgepakt nadat een 30-jarige vrouw klacht indiende wegens mishandeling en intimidatie. Dat meldde TMZ als eerste. De vrouw zou naar de politie hebben gebeld en hen hebben verteld dat ze was aangerand. Daarna bleek dat het om acteur Jonathan Majors ging en dat de twee ruzie kregen in een taxi. Daarbij heeft Majors de vrouw vastgegrepen en zelfs zijn handen rond haar nek gelegd.

Statement

De politie heeft de acteur na de gebeurtenissen opgepakt, maar ondertussen zou hij al zijn vrijgelaten. Daarna hebben de advocaten een statement op de wereld losgelaten. Dat deden ze bij de site Entertainment Tonight. “Majors is onschuldig en is zelf het slachtoffer”, begint het statement. “We zijn op dit moment bewijs aan het verzamelen dat onze cliënt aan zijn vrijheid moet helpen. Daarbij horen onder andere videobeelden en een verklaring van de taxichauffeur. Maar ook twee geschreven statements van de vrouw die enkele van haar beschuldigingen herroept.”

Het onderzoek loopt nog.

Meer
Lees meer...