Marvel maakt bekend welke ‘helden’ te zien zullen zijn in ‘Thunderbolts’

Dit weekend vindt in Californië de D23-expo plaats. Dat is een gigantisch evenement waar Disney heel wat van zijn nieuwe projecten voorstelt. En natuurlijk was ook Marvel Studios daar aanwezig. Dat deelde o.a. een trailer van Secret Invasion én had meer nieuws over het Thunderbolts-project.

De geruchten rond een Thunderbolts-project begonnen enkele maanden geleden en werden nadien door Marvel Studios bevestigd op San Diego Comic Con. Maar nu heeft de studio nog meer info vrijgegeven over het project. Zo is nu duidelijk welke 7 (!) antihelden deel zullen uitmaken van het team, en daarbij zitten ook een aantal oude bekenden.

Thunderbolts

De Thunderbolts komen in de toekomst naar het grote scherm. Over de inhoud van de film is nog niets bekend, maar wat we wel weten is welke personages deel zullen uitmaken van de groep antihelden. Dat maakte Marvel gisteren namelijk bekend op de D23-expo.

Hoewel eerder werd gedacht dat Baron Zemo (Daniel Brühl) een grote rol zou gaan spelen in het nieuwe project, klopt die info niet. Het personage heeft in de comics over de groep een grote rol, maar die rol zal dus niet doorlopen in de verfilmingen. In de film zal het rond zeven andere personages draaien.

Antihelden

En die personages zijn niet meteen de meest geliefde helden uit het Marvel Cinematic Universe. Drie van hen komen uit de film Black Widow en drie anderen uit de reeks Falcon and the Winter Soldier. Die line-up wordt nog aangevuld met één nieuw personage.

De groep wordt geleid door Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfuss) en zal dus bestaan uit Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour), Taskmaster (Olga Kurylenko), Bucky Barnes (Sebastian Stan), US Agent (Wyatt Russell) en Ghost (Hannah John-Kamen). Thunderbolts wordt geregisseerd door Jake Schreier. Wanneer de film precies zal uitkomen, is nog niet bekend.

https://twitter.com/SheHulkSource/status/1568781484332310528
Meer
Lees meer...