‘Secret Invasion’ met Samuel L. Jackson krijgt eerste trailer

Dit weekend vindt in Californië de D23-expo plaats. Dat is een gigantisch evenement waar Disney heel wat van zijn nieuwe projecten voorstelt. Enkele dagen geleden maakte het bedrijf al bekend dat er een The Lion King-prequel zou komen en ook de eerste trailer voor The Little Mermaid werd gedeeld. Maar gisteren was het ook tijd voor Marvelnieuws. Daarbij werden ook de eerste beelden van de nieuwe Disney+-reeks Secret Invasion getoond.

Na de San Diego Comic Con eerder deze zomer, is het dit weekend tijd voor nog een groot evenement. Op de D23-expo maakte Disney dit weekend heel wat nieuwtjes bekend en toonde het vooral heel wat gloednieuwe beelden van komende projecten. Zo ook van een aantal Marvelprojecten, waarvan Secret Invasion er één is. Wanneer de serie precies uitkomt is niet bekend, maar de teaser ziet er alvast veelbelovend uit.

Secret Invasion

Secret Invasion is een Disney+-reeks die zich zou focussen op de Skrull. Dat is een groep wezens die kan shapeshiften en de gedaantes van mensen kan overnemen. Het project kreeg al een kleine inleiding in de allerlaatste aflevering van de reeks WandaVision, waarin de Skrull zijn intrede maakte op de planeet Aarde. Ook in de film Spider-Man: Far From Home zagen we hoe de Skrull zelfs de gedaante van Nick Fury (Samuel L. Jackson) aannam. Genoeg dingen die verwijzen naar het nieuwe project, waarin Jackson opnieuw werd gecast.

Gisteren werd een eerste teaser van Secret Invasion gedeeld, en daarin was meteen te zien hoe de serie naastig gebruik zal maken van het shapeshift-gegeven. Naast Samuel L. Jackson zijn ook nog heel wat andere bekende namen te spotten in de trailer. Zo zal actrice Cobie Smulders terugkeren als Mariah Hill en zullen ook o.a. Olivia Colman (The Crown, Heartstopper) en Emilia Clarke (Game of Thrones) te zien zijn.

Bekijk de eerste teaser van Secret Invasion hier:

Secret Invasion zal in de loop van 2023 te zien zijn op Disney+.

Meer
Lees meer...