Marvelserie ‘Secret Invasion’ zal zich gedeeltelijk afspelen tijdens ‘The Blip’

Het nieuws rond Marvelprojecten staat niet stil. Eerder deze week deelde Marvel Studios de eerste foto van de reeks Echo en de trailer van She-Hulk. En nu geeft Kevin Feige, de baas van Marvel, nieuwe informatie over de serie Secret Invasion. Die zou eind dit jaar nog uitkomen op Disney+.

Dit jaar staat weer in het teken van heel wat Marvelprojecten. Het lijkt alsof we elke maand wel een nieuwe serie of film te zien krijgen, en dat zal nog wel een tijdje het geval zijn. Volgende maand komt de reeks Ms. Marvel op Disney+, in juli volgt Thor: Love and Thunder in de bioscoop en in augustus verschijnt She-Hulk. Later dit jaar zou ook de serie Secret Invasion nog een release krijgen op Disney+.

Secret Invasion

Over die laatste geeft Marvelbaas Kevin Feige nu meer info. Het is al een tijdje geleden dat Marvel de cast voor de reeks bekendmaakte en ook de opnames zitten er ondertussen bijna op. Secret Invasion zou focussen op de Skrull. Dat is een groep wezens die kan shapeshiften en de gedaantes van mensen kan overnemen.

Secret Invasion kreeg al een kleine inleiding in de allerlaatste aflevering van de reeks WandaVision, waarin de Skrull zijn intrede maakte op de planeet Aarde. Ook in de film Spider-Man: Far From Home zagen we hoe de Skrull zelfs de gedaante van Nick Fury (Samuel L. Jackson) aannam. Genoeg dingen die verwijzen naar het nieuwe project, waarin Jackson opnieuw werd gecast.

The Blip

Feige liet aan The Hollywood Handle weten dat Secret Invasion niet zal volgen op de andere series. Het speelt zich namelijk af tijdens The Blip, dat is de periode van vijf jaar waarin Thanos de helft van de mensheid liet verdwijnen. Tijdens die periode volgen we de avonturen van Nick Fury (Samuel L. Jackson) en zouden we ook een beter beeld krijgen van het leven tijdens die blip.

Naast Samuel L. Jackson zullen ook o.a. acteurs Cobie Smulders, Martin Freeman, Olivia Colman en Emilia Clarke te zien zijn. Daarnaast bestaat de kans ook dat nog een aantal bekende namen zullen opduiken, maar zogezegd worden ‘bezeten’ door een Skrull. Maar wie dat zouden zijn en wanneer we dat precies te zien zullen krijgen, dat valt af te wachten.

Meer
Lees meer...