Marvel kondigt begin opnames ‘Echo’ aan met eerste foto

Dat Marvel Studios druk bezig is met het uitbreiden van hun projecten, is geen geheim. Naast films houdt het zich sinds vorig jaar ook druk bezig met series. Zo kwamen series als WandaVision, Falcon and the Winter Soldier, Loki, Moon Knight en Hawkeye al op het platform Disney+ terecht. Daar komt binnenkort nog eentje bij. Met een eerste foto liet Marvel Studios weten dat de opnames voor de reeks Echo zijn begonnen.

De opnames voor de Marvelserie Echo zijn begonnen. Dat liet Marvel Studios weten aan de hand van een eerste foto. De reeks gaat over het personage Echo, of Maya Lopez, die eerder al in de reeks Hawkeye was te zien. Lopez was daarin ook het tweede dove personage in de geschiedenis van het MCU. Wanneer de serie precies uitkomt, is nog niet geweten.

Echo

Over het exacte verhaal van de reeks is nog niet veel geweten. In de synopsis staat dat het personage Maya Lopez (Alaqua Cox) na haar tijd in New York zal terugkeren naar haar thuisstad. In de laatste aflevering van Hawkeye zagen we hoe Lopez de moordenaar van haar vader vermoordde. Maar aangezien er geen lichaam is getoond, gaan velen ervan uit dat die persoon, Kingpin (Vincent D’Onofrio), nog leeft.

Het personage Kingpin, of Winston Fisk, zal dus hoogstwaarschijnlijk terugkeren. En dat betekent meteen dat de kans bestaat dat ook Daredevil (Charlie Cox) te zien zal zijn in Echo. Hij en Kingpin zijn namelijk onlosmakelijk verbonden door de reeks Daredevil. Echo zal dus een serie zijn waarin weer heel wat cameo’s verwacht worden.

Maar deze keer is de kans groot dat het ook echt zal gebeuren. De namen van Charlie Cox en Vincent D’Onofrio zouden namelijk al op de castlijst van de reeks zijn gespot. Als dat klopt, dan wordt Echo zonder twijfel een interessante serie. Zo is het wel eens mogelijk dat Echo zal samenwerken met Daredevil om een einde te maken aan Kingpin. Maar of dat echt klopt, dat valt nog af te wachten. De reeks zou in de loop van 2023 op Disney+ verschijnen.

Meer
Lees meer...