‘Daredevil’ en andere Marvelseries komen in juni (eindelijk) op Disney+

In juni is het gedaan met wachten. Vanaf 29 juni kan je ook in België eindelijk naar Daredevil, Iron Fist, Jessica JonesLuke Cage, The Punisher en The Defenders kijken. In februari maakte streamingdienst Netflix bekend dat de Marvelreeksen zouden verdwijnen van het platform. Niet veel later kondigde Disney+ aan dat de reeksen naar daar zouden verhuizen. Maar dat was in België dus nog niet het geval.

Na twee maanden wachten, is het binnenkort eindelijk zover. Vanaf 29 juni kunnen we ook hier in België nog eens genieten van alle Marvelreeksen die eerst op Netflix verschenen. Een tijdje verdwenen al die series van het platform, waarna ze naar Disney+ verhuisden. Maar dat was hier bij ons nog niet gebeurd. Al sinds maart zijn reeksen als Daredevil en The Defenders dus nergens meer te vinden. Maar daar komt nu verandering in.

Officiële verhuis

Kort nadat Daredevil, Iron Fist, Jessica JonesLuke Cage, The Punisher en The Defenders van Netflix verdwenen, kwam er toch goed nieuws. De series zouden opgepikt worden door Disney+, die daarmee alle Marvelseries op één platform beschikbaar wil maken. Dat was geen slechte zet, want kort daarvoor kregen die specifieke reeksen weer extra aandacht.

De personages Daredevil en Kingpin hadden namelijk hun intrede gemaakt in Spider-Man: No Way Home en Hawkeye. Daardoor gingen heel wat fans terug op zoek naar de series rond die personages. Maar ondanks het feit dat de series zo goed als meteen op Disney+ stonden in o.a. de Verenigde Staten, was dat hier niet het geval.

Tot nu dus, want Disney+ België heeft eindelijk de komst van de series aangekondigd. Die zullen pas vanaf 26 juni 2022 bij ons te zien zijn. Dat is nog een klein maandje wachten, maar we weten nu alleszins dat ze eraan komen.

Bekijk hier alvast de Disney+-teaser:

Heb je nog geen Disney+? Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...