Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire recreëerden dé Spider-Man-meme op set ‘No Way Home’

In Spider-Man: No Way Home kregen we Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire voor het eerst samen te zien in een film van de franchise. Daarbij konden ze het niet laten om de bekende Spider-Man-meme na te doen. Het resultaat daarvan werd nu gedeeld door het officiële account van de franchise op Twitter.

In december verscheen Spider-Man: No Way Home in de zalen. Die film werd een gigantisch succes en vooral een genot voor fans van de franchise, die de drie acteurs die zich de afgelopen jaren in het Spider-Man-pak hesen, samen aan het werk te zagen. En die acteurs genoten duidelijk ook van hun tijd op de set.

Spider-Man-meme

Wie geregeld op het internet vertoeft, kent ongetwijfeld de Spider-Man-meme waarbij drie Spider-Mannen elkaar aanwijzen. Met drie Spider-Mannen op de set was dat natuurlijk hét moment om de meme na te maken.

Het officiële Twitteraccount van de franchise deelde de foto van Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland die de meme, in hun Spider-Man-pakken, recreëren. Fans waren duidelijk fan van de foto, want in minder dan twee uur tijd werd de tweet al meer dan 100.000 keer geliked.

In diezelfde tweet werd ook bekendgemaakt dat Spider-Man: No Way Home vanaf dinsdag 22 maart digitaal te bekijken zal zijn via Apple TV, Prime Video, Google Play, VUDU, Microsoft, Verizon FIOS, Xfinity en AMC.

Bekijk hier de nieuwe versie van de Spider-Man-meme:

Het account deelde ook al een versie van de foto die je kan gebruiken als achtergrond op je smartphone:

Meer
Lees meer...