Marvel dropt eerste trailer ‘She-Hulk’ met Tatiana Maslany en Mark Ruffalo

Het houdt maar niet op. Nadat Marvel Studios gisteren al meedeelde dat de opnames voor de reeks Echo zijn begonnen, dropt het nu ook de allereerste trailer van de serie She-Hulk. Die reeks gaat over Jennifer Walters, een advocate die kan transformeren in een vrouwelijke Hulk. She-Hulk is vanaf woensdag 17 augustus 2022 op Disney+ te zien.

Disney en Marvel Studios hebben de eerste officiële trailer van de Disney+-reeks She-Hulk gedropt. Daarin is actrice Tatiana Maslany te zien als Jennifer Walters, de She-Hulk. De reeks verschijnt deze zomer op het streamingplatform en gaat daarmee WandaVision, Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye, Moon Knight en Ms. Marvel achterna.

She-Hulk

Vanaf 17 augustus verschijnt er elke week een aflevering van de nieuwe reeks She-Hulk. Deze week deelden Disney en Marvel Studios alvast de eerste trailer. De naam doet het al vermoeden, maar het personage Jennifer Walters, She-Hulk, is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een noodbloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen.

She-Hulk is het laatste personage dat Stan Lee bedacht voor zijn overlijden in 2018. Het personage gaat eigenlijk als Jennifer Walters door het leven, een advocate. Als advocate neemt ze vooral zaken aan die met superhelden te maken hebben. Dat wordt dus zonder twijfel nog een uitdaging.

Trailer

Hoewel She-Hulk pas op 17 augustus verschijnt, deelde Marvel toch al een eerste trailer. Daarin is actrice Tatiana Maslany voor het eerst als de superheld te zien, inclusief groene looks. Over de rest van het verhaal wordt nog niet veel vrijgegeven. Al kunnen we in de eerste beelden wel al iets zien van de transformatie en de relatie tussen Jennifer Walters en haar neef Bruce Banner.

Maslany neemt dus de rol van Jennifer Walters/She-Hulk op zich en ook Mark Ruffalo zal terug te zien zijn als Bruce Banner/Hulk. Daarnaast vervolledigen onder andere Jameela Jamil (The Good Place), Tim Roth (Twin Peaks, The Hateful Eight en laatst ook Shang-Chi) en Renée Elise Goldsberry (Hamilton) de cast.

Bekijk de trailer hier:

She-Hulk is vanaf 17 augustus te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...