Bevestigd: Mark Ruffalo speelt toch een rol in ‘She-Hulk’

Na de mannelijke Hulk zal er binnenkort ook een vrouwelijke Hulk op ons scherm te zien zijn. Disney+ gaat namelijk een spin-off maken van het bekende groene Marvel-personage. En opnieuw zal Mark Ruffalo in de huid kruipen van Bruce Banner, alias de Hulk.

De Amerikaanse acteur Mark Ruffalo speelde zijn Hulk-personage in de vier Avengers-film, Iron Man 3, Thor: Ragnarok en Captain Marvel. En nu zal hij ook in een nieuwe serie verschijnen. Nochtans liet Mark Ruffalo na Avengers: Endgame weten dat hij niet zeker is of de Hulk wel terugkeert. Maar dat blijkt nu toch het geval. Hij zal een rol spelen naast de vrouwelijke Hulk in de serie She-Hulk. Waarschijnlijk zal de reeks zes afleveringen tellen, maar dat is nog niet bevestigd.

She-Hulk

She-Hulk is een fictief personage in de bekende Marvel Comics. Ze verscheen voor de eerste keer in Savage She-Hulk #1, dat al van 1980 dateert. Maar nu zal het personage een live-action serie krijgen op Disney+, als onderdeel van Marvel Cinematic Universe.

Na een bloedtransfusie van haar neef Bruce Banner kreeg Jennifer Walters alle krachten van de Hulk, maar ook alle bijhorende problemen. Terwijl ze enorm aan kracht won, verloor Jennifer nooit haar passie voor gerechtigheid. De She-Hulk is namelijk in het dagelijks leven advocaat, maar die job combineert ze met haar rol als superheld. Met haar buitengewone kracht, brute humor en haar groot zelfvertrouwen is de She-Hulk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Alison Brie

Wie de rol van de She-Hulk gaat spelen, is voorlopig nog onbekend. Maar wel circuleren er al een tijdje geruchten op het internet over een mogelijke persoon. Zo zal Marvel op zoek zijn naar een Alison Brie-achtig karakter.

Maar Alison Brie wist zelf niks van deze geruchten af en vertelde toen in The Late Late Show with James Corden: “Ik zit eigenlijk niet meer op Twitter. Dus ik realiseerde me niet dat het zo trending was. Maar ik werd wakker met een heleboel Instagram-postjes met foto’s van mij en She-Hulk, en toen dacht ik ‘cool’. Toen ik het citaat las over een ‘Alison Brie-type’, vond ik dat heel bijzonder. Ik heb jarenlang auditie gedaan voor het ‘Anne Hathaway-type’ of het ‘Zooey Deschanel-type’. Ik was erg vereerd om mijn eigen type te zijn voor iemand anders.” Als antwoord op de vraag of ze geïnteresseerd was in de rol, zei Brie gewoon: “Ik vind het interessant.”

Meer
Lees meer...