Cobie Smulders herneemt rol als Robin in ‘How I Met Your Mother’-reboot

Actrice Cobie Smulders zal te zien zijn in de laatste aflevering van de How I Met Your Mother-reboot How I Met Your Father. Daarin zal ze opnieuw te zien zijn als haar personage Robin Scherbatsky. De reeks zal bij ons te bekijken op Disney+ vanaf 11 mei 2022.

Goed nieuws voor fans van How I Met Your Mother die al vol spanning uitkijken naar de release van How I Met Your Father in mei. Want in de reboot zal een bekend gezicht opduiken. Niemand minder dan Cobie Smulders, die jarenlang Robin Scherbatsky speelde in de CBS-reeks zal te zien zijn in de reboot. Ze maakt daarbij deel uit van de laatste aflevering van het eerste seizoen.

Cobie Smulders

In het eerste seizoen van How I Met Your Father doken verschillende nevenpersonages uit How I Met Your Mother op. Zo verschenen eerder al Becky (Laura Bell Bundy) en George Van Smoot aka The Captain (Kyle MacLachlan) in de reboot. Maar de grootste cameo kwam in de laatste aflevering.

In die laatste aflevering krijgen we namelijk Robin Scherbatsky (Cobie Smulders) te zien. Zij verschijnt in de iconische MacLarens Pub, het stamcafé van de vriendengroep uit HIMYM. Robin is nu een superbekende journaliste, die dan ook meteen herkend wordt door Sophie (Hilary Duff). Ze geeft Sophie relatieadvies mee.

Maar wij betwijfelen of dat ervoor zal zorgen dat Sophie sneller de ware vindt dan Ted (Josh Radnor) in HIMYM. Het tweede seizoen van de reboot werd namelijk al bevestigd en zal uit dubbel zoveel afleveringen bestaan als het eerste. Ted klaarde de klus uiteindelijk in negen seizoenen. We zijn al benieuwd of Sophie er minder lang (of juist langer) over zal doen.

Bekijk hier de trailer van How I Met Your Father:

Meer
Lees meer...