‘How I Met Your Father’ in de maak met Hilary Duff in de hoofdrol

De langverwachte spin-off van How I Met Your Mother komt er dan toch eindelijk. Streamingdienst Hulu, bij ons als Star te zien via Disney+, bestelde de reeks namelijk met Hilary Duff als ster.

Als sinds het controversiële einde van How I Met Your Mother in 2014 duiken er regelmatig geruchten op over een spin-off van de populaire serie. In datzelfde jaar is er zelfs een pilotaflevering gemaakt van How I Met Your Dad met Grete Gerwig in de hoofdrol en Meg Ryan als verteller. Discussies tussen de makers en zender CBS over de casting zorgde er echter voor dat de reeks nooit gemaakt en uitgezonden is.

Maar nu, zeven jaar later, is het dan toch eindelijk zover. Streamingdienst Hulu heeft namelijk laten weten dat zij een nieuwe serie How I Met Your Father hebben besteld. Die reeks zal gemaakt worden door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger (This Is Us, Love, Victor). De makers van How I Met Your Mother – Carter Bays en Craig Thomas – zijn als executive producers verbonden aan het project.

Hilary Duff

Ook Hilary Duff is als producer betrokken bij deze spin-off. Zij zal daarnaast ook de hoofdrol spelen. “Ik heb in mijn carrière het geluk gehad om een ​​aantal geweldige personages te spelen en ik kijk er naar uit om de rol van Sophie op me te nemen. Als een grote fan van How I Met Your Mother ben ik vereerd en zelfs een beetje nerveus dat Carter en Craig me het vervolg van hun baby toevertrouwen. Isaac en Elizabeth zijn briljant en ik kan niet wachten om met hen en al hun genialiteit samen te werken”, klinkt Duff enthousiast.

Wanneer How I Met Your Father te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Meer
Lees meer...