‘Love, Victor’ krijgt officiële trailer mét bekende gezichten uit ‘Love, Simon’

Love, Victor is de nieuwe spin-off van de film Love, Simon die binnenkort op Hulu te zien is. Een maand nadat de streamingdienst de eerste beelden deelde, werd nu de officiële trailer gelost. Wanneer en waar je Love, Victor in België kan zien, is nog niet geweten.

Na het grote succes van de LGBT-film Love, Simon uit 2018, verschijnt 19 juni de nieuwe spin-off-serie Love, Victor. De serie zou eerst uitgezonden worden op Disney+, maar verschoof later naar Hulu wegens te veel verwijzingen naar alcohol en seks.

Love, Victor

De spin-off zal tien afleveringen tellen en speelt zich weer af in hetzelfde universum als Love, Simon. Deze keer volgen we het verhaal van de 16-jarige Victor, gespeeld door Michael Cimino, een nieuwe leerling aan de Creekwood High School. Victor heeft het moeilijk met de zoektocht naar zichzelf en zijn geaardheid. In de nieuwe trailer zien we dat hij een mail schrijft naar Simon waarin hij hem om hulp vraagt. Een verrassende verschijning in de trailer is Keiynan Lonsdale. Hij speelde Bram, of beter bekend als Blue, in Love, Simon. Fans hopen alvast meerdere bekende gezichten te zien in de spin-off.

Simon

Ook Simon zal terugkeren, hij zal het verhaal vertellen gedurende de hele serie, maar het is nog niet zeker of hij effectief te zien zal zijn. Hoewel de serie gebaseerd is op de originele film, zal Love, Victor toch een verhaal op zich zijn. Er wordt namelijk een andere problematiek behandelt omtrent de seksualiteit van het hoofdpersonage. “Je hebt veel geluk, Simon, dat je ’s werelds meest perfecte, acceptabele ouders en ondersteunende vrienden hebt, voor sommigen onder ons is het niet zo gemakkelijk”, vertelt Victor in de trailer.

Love, Victor bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 19 juni te zien op streamingdienst Hulu.

Bekijk hier de trailer van Love, Victor:

https://www.youtube.com/watch?v=uh-IaEaEdE0
Meer
Lees meer...