De televisiereeks gebaseerd op ‘Love, Simon’ verhuist van Disney+ naar hulu en heet nu ‘Love, Victor’

Een televisiereeks die Love, Simon zou heten, die zich af zou spelen in hetzelfde universum als de film uit 2018 over de met zijn seksualiteit worstelende tiener Simon Spier mét de twee originele scenaristen. Dat is wat Disney+ beloofd had. Maar nu loopt het bericht binnen dat de reeks van streamingdienst en van titel veranderd is.

De serie zou niet langer passen binnen het familievriendelijke aanbod op Disney+ omdat er te vaak verwezen zou worden naar alcohol en seks. Love, Simon – dat intussen ook een naamsverandering onderging naar Love, Victor – heeft ondertussen een nieuwe thuis gevonden bij hulu. Die dienst is momenteel ook voor 67% in handen van Disney, maar richt zich meer op volwassenen.

De eerste tien afleveringen van Love, Victor worden in juni gelanceerd, maar het is dus nog onduidelijk of we de reeks ook in België zullen kunnen zien. Hulu is als streamingsdienst nog niet beschikbaar in ons land, waardoor de reeksen van de dienst bij ons overal verspreid zitten, of nooit te zien zijn.

Wanneer Disney+ over alle landen is uitgerold zal het de beurt zijn aan hulu, zei Disney-CEO Bob Iger onlangs. In België en Nederland zou hulu zeker niet voor 2021 beschikbaar raken.

Meer
Lees meer...